Ελεύθερος με όρους 24χρονος για την απαγωγή πρώην συμβίας του

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 24χρονος για υπόθεση απαγωγής πρόκληση τρόμου και απειλής , επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης της πρώην συμβίας του και επηρεασμού σε δικαστική διαδικασία.

Ο 24χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι ότι στις 24.4.2019 απήγαγε την πρώην συμβία του, της προκάλεσε τρόμο λέγοντας της μάλιστα πως « όσο δεν καταλαβαίνει τα πράγματα θα χειροτερέψουν».Επιπρόσθετα ο νεαρός κατηγορείται ότι επηρέασε δικαστική έρευνα ζητώντας μάλιστα από την παραπονούμενη την απόσυρση της καταγγελίας, προτείνοντας της να της δώσει για αυτό το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ αλλά και την αποπληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος ύψους 500 ευρώ.

Επίσης την 8η Απριλίου του 2019 κατηγορείται ότι εισήλθε με την βία στην κατοικία της με σκοπό να διαπράξει ποινικό αδίκημα, προκαλώντας τρόμο, εκτοξεύοντας απειλές ότι θα «την σύρει στο γκρεμό και δεν θα τη βρίσκει κανένας».Επίσης για απαγωγή με σκοπό τον περιορισμό ενώ στις 16.3.2019 κατηγορείται ότι παράνομα εισήλθε στην κατοικία της πρώην συμβίας του της επιτέθηκε και της προκάλεσε σοβαρή πραγματική βλάβη. Επιπρόσθετα όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο την 15η Μαΐου του 2019 ο 24χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης.

Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής συμφώνησαν με τον συνήγορο υπεράσπισης του 24χρονου δικηγόρου Κώστα Σιαηλή όπως ο κατηγορούμενος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το Δικαστήριο ένα αποδεκτό το αίτημα αμφότερων των πλευρών και διέταξε όπως ο 24χρονος αφεθεί ελεύθερος αφού παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, το όνομα του τοποθετηθεί στο stop list, καθημερινά παρουσιάζεται σε αστυνομικό σταθμό στον Άγιο Ιωάννη της Λεμεσού μεταξύ των ωρών 18:00 με 20:00 , υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ και εγγύηση με αξιόχρεο εγγυητή ύψους 30 χιλιάδων ευρώ.

Επίσης εκδόθηκε σχετικό διάταγμα βάση του οποίου δεν θα επιτρέπεται ο 24χρονος να πλησιάζει την παραπονούμενη στην οικία της και να την ενοχλεί σε απόσταση 50 μέτρων.

Το Δικαστήριο μάλιστα κατέστησε σαφές στον κατηγορούμενο ότι σε περίπτωση που παραβεί με οποιοδήποτε τρόπο το διάταγμα θα διαταχθεί η άμεση κράτηση του.

Επίσης στην σημερινή διαδικασία έγινε ρύθμιση για το παιδάκι που έχει ο κατηγορούμενος με την παραπονούμενη έτσι ώστε να μην συναντιόνται και να έρχονται σε επαφή και η παράδοση του παιδιού να γίνεται μέσω γνωστού τους ζεύγους.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 9.12.2019 στις 09:00 το πρωί.

Written by stelios

Ο Πύργος του Άιφελ και τα παράδοξα μυστικά του

Καμίνης: Δεν θα απέκλεια τέταρτο μνημόνιο (βίντεο)