Ελεονώρα Μελέτη και Θανάσης Πάτρας: Η συγκινητική έναρξη στο MEGA Καλημέρα

Η παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε μέσω Skype και τα ηνία της εκπομπής ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας. Διαφορετική υπήρξε η έναρξη του MEGA Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης (18/4), καθώς ο Θανάσης Πάτρας έπαιρνε τη θέση της παρουσιάστριας νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Σύμφωνα με εκτάκτων ανακοίνωση που δόθηκε στα ΜΜΕ, τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές ως υποψήφιοι υπόκεινται σε περιορισμένη έκθεση στα ΜΜΕ από σήμερα.

Αυτό το γεγονός οδήγησε την Ελεονώρα Μελέτη, υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, στην απόσυρση από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας και την ανάληψη της θέσης από τον Θανάση Πάτρα για τις απομένουσες ημέρες μέχρι τη λήξη της εκπομπής στις 1η Μαΐου. “Καλημέρα, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με τη φιλική μας παρέα”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: “Να σημειώσουμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ που εξήλθε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Παρόλα αυτά, θα είναι μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα άλλα θα παραμείνουν όπως είναι”.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο παράθυρο του MEGA Καλημέρα μέσω Skype, επιδιώκοντας να αποχαιρετήσει τους θεατές της εκπομπής και να μιλήσει για τη νέα πρόκληση που αντιμετωπίζει ως υποψήφια ευρωβουλευτής. “Έχοντας σεβασμό στους περιορισμούς, βγαίνω κι εγώ να σας αποχαιρετήσω, να κάνω το δικό μου άτυπο τέλος”, δήλωσε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, δεχόμενη τις ευχές των συνεργατών της.

Written by admin

Ο Τοτός σε σόκιν ανεκδοτάρα: Το τρενάκι και τα μπινελίκια

Προειδοποίηση για θυελλώδεις άνεμους και πτώση θερμοκρασίας με πιθανή βροχή