Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου και της Ανθής

Χamos

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου και της Ανθής – Συγκίνησε τους τηλεθεατές.

Ειδήσεις: Ο Νίκος Κοντού και η Ανθή Πάλλα είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που όμως η ιστορία τους είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν λίγο καιρό, όταν ένα τραγικό ατύχημα την ημέρα του γάμου τους καθήλωσε εκείνον στο αναπηρικό καροτσάκι.

Το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη για την ιστορία του που έγινε πρωτοσέλιδο πριν από ενάμιση χρόνο όταν ο Νίκος την ημέρα του γάμου τους καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, μετά από μια βουτιά σε πισίνα.

Όπως αποκάλυψαν οι δυο τους, γνωρίζονταν από το δημοτικό και μάλιστα εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του από τότε. Εκείνος δεν είχε δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον μέχρι που μια μέρα σε τυχαία συνάντησή τους μετά από καιρό άλλαξαν όλα.

Ο Νίκος κεραυνοβολήθηκε με την Ανθή και από τότε αποφάσισαν να είναι μαζί. Μάλιστα, χρειάστηκε να είναι επτά χρόνια μαζί μέχρι ο Νίκος να αποφασίσει να της κάνει πρόταση γάμου χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση. Η πρόταση γάμου έγινε στη Μελβούρνη και σχεδόν έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου, παντρεύτηκαν.

Όμως, η μέρα που για τα περισσότερα ζευγάρια είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους, για την Ανθή και τον Νίκο είχε τραγική κατάληξη. Δέκα λεπτά πριν διαλυθεί η δεξίωση του γάμου που έγινε σε μία από τις πιο όμορφες αίθουσες στη Ρόδο, ο Νίκος έπεσε στην πισίνα και τραυματίστηκε στον αυχένα. Αυτός ο τραυματισμός αποδείχτηκε μοιραίος για την πορεία της ζωής του καθώς πλέον είναι ανάπηρος και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Όταν είσαι σε μια χαρούμενη στιγμή, δεν σκέφτεσαι ότι θα γίνει κάτι κακό.

Επειδή δεν έχω πάει πίσω στην πισίνα να τη δω, φαντάζομαι ότι δεν είχε το ύψος που έπρεπε. Έτρεξα κι εγώ, έπεσα με φόρα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι καθόταν η πεθερά μου στο παγκάκι και η Ανθή δίπλα. Έβγαλα πουκάμισο, κινητό κλπ. Κάνω τη βουτιά και μετά είχα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να γυρίσω. Ήμουν μέσα στο νερό, δεν είχα καταλάβει ότι χτύπησα, αλλά ένιωθα ένα μούδιασμα σε όλο μου το σώμα και δεν μπορούσα να γυρίσω. Πέφτει ο κολλητός μου και με βγάζει έξω. Μας έλεγαν κάποιοι φίλοι να μην πάμε στο νοσοκομείο, ότι δεν θα είναι κάτι. Δεν είχα καταλάβει ότι δεν είχα αίσθηση των άκρων. Με μετέφεραν με το ασθενοφόρο και μετά δεν θυμάμαι», περιέγραψε ο Νίκος Κοντός.

Έφτιαξαν και κανάλι στο YouTube

Στη συνέχεια, μίλησαν και για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να συνεχίσουν τη ζωή τους, αλλά και για το κανάλι που έφτιαξαν στο YouTube, όπου ανεβάζουν διάφορα βίντεο. «Θεώρησα ότι θα είναι και ένα είδος ψυχοθεραπείας», εξομολογήθηκε ο Νίκος, ενώ η Ανθή συμπλήρωσε πως «η επιτυχία είναι το ότι μας βρήκαν και άλλα ζευγάρια».

Επιπλέον, η Ανθή αναφέρθηκε στην ομάδα WAGS της οποίας είναι πρέσβειρα. Πρόκειται για μία ομάδα συζύγων και συντρόφων ατόμων με αναπηρία στον μυελό των οστών, που ξεκίνησε από τον Καναδά, και όπου ανταλλάσσονται χρήσιμες καθημερινές πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, αλλά και των συζύγων τους, πιο εύκολη.

Χamos

Βρετανία: Θα μειώσει κατά 85% τη βοήθεια προς το Ταμείο του ΟΗΕ για τον Πληθυσμό

Χamos

Survivor νέα: Όλα όσα δεν είδαμε και δέκα πράγματα δεν θα τα δείξει ποτέ η κάμερα στους τηλεθεατές