Ελεονώρα Μελέτη: Η άγνωστη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά – Επικό βίντεο

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μία νέα τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στους δύο γνωστούς παρουσιαστές, με τους δυο τους να πετούν την μία ατάκα μετά την άλλη μέσα από τις εκπομπές τους.

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης 15/12, μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να απολογηθεί, εξηγώντας πως δεν είχε καταλάβει ότι όντως τον «πείραξαν» οι δηλώσεις του, διότι κάνει πλάκα.

Το μόνο πράγμα για το οποίο ζήτησε συγγνώμη, επί της ουσίας, ήταν η αναφορά στα παιδιά, καθώς είναι κάτι που καταλαβαίνει πως είναι ένα ευαίσθητο θέμα, τονίζοντας όμως πως θα ήθελε το θέμα να λήξει εδώ.

Η σχέση Μελέτη – Μαροσούλη με Μουτσινά
Αφού λοιπόν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κόντρα τους, αμέσως μετά αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ο λόγος που γνώρισε τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Αφήστε τον πνευματικό μου κουμπάρο ήσυχο, τον Νίκο Μουτσινά. Ό,τι και να μου λέτε, ό,τι και να κάνει εγώ τον Νίκο Μουτσινά τον αγαπώ και θα τον αγαπώ για πάντα, γιατί είναι ο λόγος για τον οποίο γνώρισα τον άντρα μου. Τέλειωσε το θέμα. Αν δεν ήταν ο Μουτσινάς δε θα είχα γνωρίσει τον Θοδωρή. Αλήθεια λέω. Έχω πει εγώ κάτι κακό για τον Νίκο; Πνευματικέ μου κουμπάρε τα φιλιά μου σε σένα και την αρχισυντάκτρια» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το αποκαλυπτικό μίνι της θα σε… στείλει! – φωτογραφία

Έλενα Κρεμλίδου – Μαριπόζα: Ποζάρει με σουτιέν και τη γλώσσα έξω -βίντεο