Eλεoνώρα Mελέτη: Εσύ πoυ έστειλες nμίγuμνn φωτoγραφία στoν άνδρα μoυ και με μπλόκαρες … “Νόμιζες ότι δεν θα το πω” – video

“Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγuμνη.

Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν! Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα “κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα… Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;”. Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμα. Εγώ το λέω από την τηλεόραση γιατί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει, εδώ παρακολουθεί τον άντρα μου, εμένα δεν θα παρακολουθεί; Για όλα έρχεται η κατάλληλη στιγμή”.

“Νόμιζες ότι δεν θα το πω”: Η ημίγuμνη φωτογραφία στον Θοδωρή Μαροσούλη και η προειδοποίηση της Ελεονώρας Μελέτη μέσα από την εκπομπή της.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της Τετάρτης 26/10 η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε ένα σκληρό μήνυμα στη γυναίκα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία της στον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα, μιλώντας με τους συνεργάτες της, θέλησε να τους διηγηθεί σε ένα περιστατικό που την εξόργισε, όταν ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης δέχτηκε μια αποκαλυπτική φωτογραφία από μία διαδικτυακή φίλη του.

Και με ύφος της έστειλε αυστηρό μήνυμα να μην τολμήσει να το ξανακάνει. Μάλιστα, όπως είπε, όταν ο Μαροσούλης της έδειξε τη φωτογραφία η Μελέτη ακολούθησε την κοπέλα και πήγε να της γράψει μήνυμα ζητώντας εξηγήσεις αλλά εκείνη την μπλόκαρε. Ετσι αποφάσισε να της απαντήσει μέσω της εκπομπής, χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία της.

Ελένη Χατζίδου: Φοράει περούκα στην εκπομπή της! viral video

Ελένη Ψυχούλη: «Για τους μεγάλους το σεx είναι υπερεκτιμημένο – Πόσα χρόνια πια»