Ελεονώρα Μελέτη: Επικό throwback! Έτσι ήταν η παρουσιάστρια το 1996 όταν έδινε Πανελλήνιες! (ΦΩΤΟ)

Μετά τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», πως αν δεν έβγαινε στην τηλεόραση, δεν θα έκανε πλαστικές επεμβάσεις, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη, αποφάσισε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τη δική της άποψη. Η ίδια αναφέρθηκε στο botox και είπε αν θα το ξαναδοκίμαζε ή όχι.

«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη μοιραστώ, γιατί όταν λες και μοιράζεσαι τις αποφάσεις σου, είναι σαν να δεσμεύεσαι δημόσια», είπε, αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη, την ώρα που μαζί με τους συναδέλφους της σχολίαζαν τις διαφορές ανάμεσα στο botox και το baby botox.

«Έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω botox ποτέ στη ζωή μου. Έχω κάνει στο παρελθόν για το μεσόφρυδο. Τώρα δεν φαίνεται, γιατί τα φώτα το “καίνε”, αλλά είναι πολύ έντονο», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Αλλά η ίδια δεν έμεινε εκεί. Αποκαλύπτοντας τον λόγο που πήρε αυτή την αποφαση. Η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Θα σας πω κάτι. Όταν κάνω botox, με πιάνει τικ. Θέλω να συνοφρυωθώ και δεν μπορώ. Ο εγκέφαλος στέλνει την εντολή, η εντολή δεν εκτονώνεται και κάνω έτσι… Άσε που με πιάνει και πονοκέφαλος».

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια έκανε και μια ανάρτηση από τα παλιά δείχνοντας πώς ήταν όταν ήταν έφηβη και έδινε Πανελλήνιες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Latest

«Είμαστε χαρούμενοι που ζήσαμε όλο αυτό» – «Λύγισε» ο Χρήστος Φερεντίνος

Καμίλα Καμπέγιο: Στην Ελλάδα η ποπ σταρ – Πάρταρε ξέφρενα και επισκέφτηκε την Ακρόπολη