Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ανησυχία για την υγεία της – Ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της

Σε μια ανακοίνωση που ανησύχησε τους θαυμαστές της προχώρησε σήμερα η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται οι νυχτερινές της εμφανίσεις σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου.

Ο λόγος είναι ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια. Όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ένας αιφνίδιος ίλιγγος την αναγκάζει να μείνει μακριά από τη σκηνή αλλά θα επανέλθει σύντομα.

«Περίμενα πώς και πώς να έρθει η 4η Μαρτίου για να ξεκινήσουν οι παραστάσεις μας στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Ένας αιφνίδιος ίλιγγος όμως δεν μου επιτρέπει προσωρινά να ανέβω στη σκηνή. Τα προβλήματα είναι για τους ανθρώπους και εύχομαι όσο πιο σύντομα γίνεται να ξαναβρεθούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η γνωστή ερμηνεύτρια κυκλοφόρησε νέο δίσκο αφιερωμένο στον δικό της Απόστολο Καλδάρα. Μάλιστα, τον παρουσίασε εκεί ακριβώς που γεννήθηκε. Στο αγαπημένο της σπίτι στους Θρακομακεδόνες.

Αφού η ερμηνεύτρια εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο γράφτηκε ο δίσκος στο σπίτι της, την πιο λιτή εκδοχή που επιθυμούσε να δώσει στα αγαπημένα της τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα αλλά και γιατί απουσιάζουν από το δίσκο αρκετά που η ίδια λέει χρόνια ξεκίνησε η… μουσική.

Ο δίσκος θα αγαπηθεί σίγουρα από το ελληνικό κοινό καθώς δίνει στα κομμάτια μια ομορφιά και αισθητική που τους ταιριάζει απόλυτα, χωρίς να χάνεται η μαγεία τους και οι βασικές μελωδικές γραμμές.

Πηγή: in.gr

Ράνια Τζίμα: Με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της για την τραγωδία (VIDEO)

«Έκλαιγε σα μωρό παιδί»: Με ηρεμιστικά μετά την τραγωδία στα Τέμπη η Μαίρη Χρονοπούλου