Ελένη Μενεγάκη: Τα έχωσε on air στη συνεργάτιδά της γιατί… δεν έδινε spoiler για τη Γη της Ελιάς!

Spoilers

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει τις εξελίξεις για τη Γη της Ελιάς, όμως η συνεργάτιδά της έλεγε αυτά που είδαμε και τότε η παρουσιάστρια της «την είπε» on air προκειμένου να έχει ένα spoiler στην εκπομπή της!

 

Η Ελένη αναφώνησε: «Να σου πω βρε κουκλάκι μου γιατί και εσύ δεν μου λες αυτό που θέλω να ακούσω και σε πάω γύρω γύρω και δεν μου το λες… Αυτή η εγκυμοσύνη θα προχωρήσει; Θα είναι ζευγάρι; Θα είναι μαζί η Βασιλική με τον Φίλιππο»!

Η Ελένη σίγουρα βλέπει τη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς και… μας έδωσε και spoiler!

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε: η αγωνία εντείνεται όταν οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ισμήνη και τον Λυκούργο για να μεθοδεύσουν την παράδοση των λύτρων. Ο άνθρωπος του Κωνσταντίνου παρακολουθεί τη διαδικασία κρυφά, με σκοπό να εντοπίσει ποιος έχει αρπάξει το μωρό. Την τελευταία στιγμή, όμως, η παράδοση ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της.

Ο Στάθης νιώθει να ασφυκτιά από τους διαρκείς ελέγχους της Αρετής και δεν μπορεί να βγάλει την Ιουλία από το μυαλό του.

Ο Δημήτρης εξομολογείται στην Αθηνά πως δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά εκείνη είναι άκαμπτη και σκληρή απέναντί του. Το κέφι του θα χαλάσει ακόμα περισσότερο όταν η Άννα, για να τον εκδικηθεί, θα του κάψει το αυτοκίνητο.

Ο Στέφανος και η Ιουλία βρίσκονται δίπλα στη Μυρτάλη, η οποία παλεύει να ανακάμψει από την πνευμονία, ενώ μια απρόσμενη συνάντηση τους περιμένει στο νοσοκομείο.

Η Αρετή πηγαίνει στο νοσοκομείο και βλέπει τον Στέφανο να μιλά με την Ιουλία.
Η Αναστασία αποκαλύπτει στον Ιάκωβο πως η Αθηνά σκοπεύει να μεταβιβάσει το μισό μερίδιό της από την περιουσία των Βρεττάκων στη Μυρτάλη.

Ο Ιάκωβος το μεταφέρει στην Ιουλία κι αυτή, με τη σειρά της, απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να κάνουν το ίδιο.

Δείτε απόσπασμα από το νέο επεισόδιο αλλά και το spoiler για τη σειρά και συγκεκριμένα για τη σχέση της Βασιλικής με τον Φίλιππο!

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Άννα ζητάει από τον Πότη να προσεγγίσει την Ευτυχία

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στέφανος κάνει πίσω και συγχωρεί τον Στάθη