Ελένη Ψυχούλη: «Για τους μεγάλους το σεx είναι υπερεκτιμημένο – Πόσα χρόνια πια»

Συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ψυχούλη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ερwτικές επαφές.

Η δημοφιλής σεφ βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και τόνισε πως «το σεξ δεν είναι πλέον για τους μεγάλους, αλλά για τους νέους».

«Για τους νέους, το σεξ δεν είναι υπερεκτιμημένο, ενώ για τους μεγάλους ναι. Δηλαδή τώρα, οκ, πόσα χρόνια πια και αυτό το σεx; Κατάλαβες. Τελειώνει. Πόσο πια;», είπε αρχικά, προκαλώντας την έκπληξη του Φώτη Σεργουλόπουλου.

«Ξέρεις πώς λειτουργεί. Δεν μου έχει κάνει καμια φοβερή έκπληξη. Βέβαια, τα λες αυτά μέχρι να σου έρθει το επόμενο κατακούτελο, στο οποίο δεν πρέπει να πούμε όχι. Είναι ύβρις στη ζωή να πεις όχι, δεν λες όχι σε τίποτα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο lockdown, αλλά και το πώς πέρασε. Όπως είπε, βρέθηκε κι εκείνη στις Μηλιές, στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη.

«Στο πρώτο lockdown είχαμε κλειστεί σε ένα σπίτι στις Μηλιές, της Μαρίας Καβογιάννη. Ήμασταν όλοι όσοι μένουν στις Μηλιές και κάθε μέρα ήταν ένα ατελείωτο πάρτι. Μαγειρεύαμε, χορεύαμε, βλέπαμε ταινίες. Μας έδωσαν και ένα επιδοματάκι τότε 500 ευρώ, οπότε ξοδεύαμε μόνο για να φάμε και λες “τι ωραία, μου χαρίζουν διακοπές”. Την επόμενη χρονιά αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε τι είναι αυτό», τόνισε.

Eλεoνώρα Mελέτη: Εσύ πoυ έστειλες nμίγuμνn φωτoγραφία στoν άνδρα μoυ και με μπλόκαρες … “Νόμιζες ότι δεν θα το πω” – video

Σχέσεις: Τρεις λόγοι που το σεx δεν είναι πια ικανοποιητικό σε μια σχέση