Ελένη Μενεγάκη: Το ΧΑΜΕΝΟ βίντεο απο τον κήπο του ΣΠΙΤΙΟΥ της στην Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη: Το ΧΑΜΕΝΟ βίντεο απο τον κήπο τπυ ΣΠΙΤΙΟΥ της στην Άνδρο Στην Μύκονο βρέθηκε για λίγες ώρες μετά από πολύ καιρό η Ελένη Μενεγάκη το 2019! Η παρουσιάστρια του Alpha επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές, κάνοντας βόλτες στα γραφικά στενάκια και βουτιές στην θάλασσα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ: ”ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ …”

Η Μύκονος αποτελούσε σταθερό προορισμό της Ελένης για το καλοκαίρι, ωστόσο τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ερωτευτεί την Άνδρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της.

Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η…ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!!

Η μίνι απόδραση στο κοσμοπολίτικο νησί έλαβε τέλος και η Ελένη επέστρεψε – πού αλλού; – στην Άνδρο! Με ένα νέο στιγμιότυπο στα Instagram Stories της, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μαρτύρησε την επιστροφή της στον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα!

Ελένη Μενεγάκη: ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ο πρώην ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ της και…ΜΙΛΗΣΕ για όλα…ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!

Δες το βίντεο:

Κάποιος τράβηξε βίντεο τον υπέροχο κήπο του σπιτιού της, με την Ελένη να απολαμβάνει τη φύση! “Πίσω στον παράδεισό μου” έγραψε πάνω στο Instagram Story.Ελένη Μενεγάκη: Η γωνιά του σπιτιού της στα Μελίσσια που δεν είχαμε δει έως σήμερα!
Η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε μία γωνιά του σπιτιού της στα Μελίσσια που δεν την είχαμε δει έως σήμερα και είναι φανταστική!

Και μπορεί χθες με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας να είδαμε το παιδικό δωμάτιό της, όμως η Ελένη μας έδειξε ακόμα μία αγαπημένη της γωνιά του σπιτιού της στα Βόρεια Προάστια και τα χάσαμε με τα υπέροχα χρώματα και τα μοντέρνα έπιπλα!

ΟΡΓΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: “ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ!”

Η Ελένη Μενεγάκη χθες, 29 Μαρτίου ανήρτησε δύο φωτογραφίες της Μαρίνας που είναι στο δωμάτιό της και σχολίασε: «Το μικρό μου κορίτσι γεννήθηκε σαν σήμερα πριν 6 χρόνια κι έφερε πολλή χαρά σε όλη την οικογένεια ! ΜΑΡΙΝΑ μας Χρόνια πολλά ! Σε λατρεύουμε ! #eleni». Έτσι πρώτη φορά μας έδειξε το δωμάτιο της εξάχρονης κόρης της.

Όμως η αγαπημένη γωνιά της το τελευταίο διάστημα, εκεί δηλαδή που κάθεται και βγάζει αμέτρητες φωτογραφίες είναι… το σαλόνι της.

Μάλιστα μας έδειξε πριν λίγες μέρες στο Instagram της μία γωνιά που δεν την είχαμε δει ποτέ….

Mykonos Live TV! Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: Πάνω τους όλη η προσοχή.

Και μπορεί η Ελένη να έχει ένα κλασσικό σπίτι και η διακόσμηση να είναι παραδοσιακή, όμως πια έχει βάλει και μοντέρνες πινελιές…

Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη λατρεύει τις φωτογραφίες, και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά.

Ελένη Μενεγάκη: Θα ΠΑΘΕΙΣ μόλις δεις τον ΠΡΩΤΟ της σύζυγο!

Η παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο το σαλόνι της και είδαμε τους δύο υπέροχους μοντέρνους καναπέδες της, ο ένας στην απόχρωση του μπλε και ο άλλος στην απόχρωση του μωβ, ενώ πίσω πια υπάρχει μία μοντέρνα τραπεζαρία όπως θα δείτε και εσείς στην απόχρωση του άσπρου και μαύρου.

Δείτε και εσείς αυτή τη γωνιά του σπιτιού της που την έχει αλλάξει και είναι εκπληκτική στην παρακάτω gallery!

. Ελένη Μενεγάκη: Το ΧΑΜΕΝΟ βίντεο απο τον κήπο τπυ ΣΠΙΤΙΟΥ της στην Άνδρο – -.

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή με το τέλος του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Η χαρά της Ελένης με την καταδίκη του Βόσκαρη θα κρατήσει πολύ λίγο

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Είδα λίγο το Survivor γιατί είχαμε συζητήσει να το παρουσιάσω”