Ελένη Μενεγάκη: Το αστρονομικό ποσό για κάθε ανάρτηση στο Instagram… στη «φόρα» το τιμολόγιό της – φωτο

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram, καθώς οι ακόλουθοί της ξεπερνούν το 1.200.000 followers. Η παρουσιάστρια αποσπά χιλιάδες likes και σχόλια κάθε φορά που δημοσιεύει μια νέα φωτογραφία, ενώ δεν είναι λίγες και οι εμπορικές τοποθετήσεις της.

Από το απόγευμα της Τρίτης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει βάλει στο στόχαστρο τους influencers και με συνεχείς αναρτήσεις του έχει βγάλει στη φόρα τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν για κάθε post, αλλά και πόσους ψεύτικους followers έχουν, κατακεραυνώνοντάς τους…

Το πρωί της Τετάρτης 28/9, ένα story του με τιμολόγιο, στο οποίο υπήρχε το ποσό των 8.680 ευρώ (7.000 ευρώ + ΦΠΑ 24%) πρόδωσε το ποσό που κοστολογεί τα posts της η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως θα δεις, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκρυψε το όνομα της παρουσιάστριας, σχολιάζοντας «ορίστε το τιμολόγιο μίας κυρίας της τηλεόρασης για ένα σποτ στο instagram. εταιρία με ρούχα ο πελάτης. Με 8680 ευρώ πώς να μην έχει πάντα δίκιο», ωστόσο δεν έκρυψε την επωνυμία της επιχείρησης στην κορυφή του εγγράφου.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στη google, μπορεί κάποιος εύκολα να διαπιστώσει πως η εταιρία «M Winner ΙΚΕ» ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη.

Δες το story του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:

J2us spoiler: Με κοντέινερ υποδέχονται οι παλιοί τον νέο 4ταρτο κριτή … ! Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα ξεκίνησε!

Εγγονή πασίγνωστης δημοσιογράφου έκανε διόρθωση φύλου – video