Ελένη Μενεγάκη: Ποιο ήταν το δώρο που έπαιρνε στη μητέρα της και δεν της άρεσε

Το δώρο που έπαιρνε στη μαμά της για την Γιορτή της Μητέρας αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στον “αέρα” της εκπομπής της την Παρασκευή (06/05).

Η παρουσιάστρια θέλησε να υπενθυμίσει αρχικά στο τηλεοπτικό κοινό ότι κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι της μαμάς της δεν την άρεσε, όταν της έπαιρνε για δώρο καλλυντικά προϊόντα.

«Δεν ξέρω αν το έχετε ξεχάσει ή αν το έχει στο μυαλό σας. Αλλά σας θυμίζω ότι όλοι μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας. Από μικρά παιδιά έχουμε μάθει να μην ξεχνάμε αυτή τη μέρα, από παιδιά έχουμε μάθει να φτιάχνουμε, άλλος μία κάρτα, με δωράκια, με μια αγκαλιά που είναι το πιο σπουδαίο πράγμα και με αγάπη, η κάθε μανούλα παίρνει το καλύτερο δώρο, την ικανοποίηση ότι το παιδί της το μεγαλώνει σωστά. Η μαμά τι περιμένει; Οι μαμάδες δεν περιμένουμε ποτέ κάτι, οπότε ότι και να σου δώσει το παιδί σου μέσα από τις πράξεις και τη συμπεριφορά του σε κάνουν πραγματικά να πετάς, να πετάς από χαρά» εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Όταν ήμουν μικρή, είναι απίστευτο αυτό που θα σας πω, της αγόραζα ένα μανό και ένα κραγιόν και της μαμάς μου δεν της άρεσαν καθόλου αυτά…» αποκάλυψε αργότερα η Ελένη Μενεγάκη.

Έσωσε ένα Μωρό από τις Φλόγες…. 38 Χρόνια αργότερα Βλέπει μια Φωτογραφία στο Facebook και Παγώνει – video

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν καταδέχομαι να κοιτάξω το κινητό του συντρόφου μου»