Ελένη Μενεγάκη: ”Μαθαίνω από τα λάθη μου αυτά με διαμόρφωσαν”

Ελένη Μενεγάκη: ”Μαθαίνω από τα λάθη μου αυτά με διαμόρφωσαν” Η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

To DownTown, κλείνει τα 21 του χρόνια και έχει ετοιμάσει ένα συλλεκτικό τεύχος με όλα τα εξώφυλλα του περιοδικού από το 1ο τεύχος, το Νοέμβριο του 1995 ως σήμερα.

Ελένη Μενεγάκη: ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ, βούιζουν και οι πέτρες!!!

Και περιλαμβάνει μια όμορφη φωτογράφηση και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη.

Στις σελίδες του λαμπερού τεύχους, η παρουσιάστρια μιλάει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία 21 χρόνια:

«Ακόμη και αν γινόμουν ξανά 25, αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Τα κατάφερα καλά…».

Γέλια στο Πρωινό για την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στην Βαρβάκειο

Αν συναντούσες την Ελένη 21 χρόνια πριν, τι θα την ρωτούσες και τι θα την συμβούλευες;

Πριν από 21 χρόνια δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε. Ούτε για τη διαδρομή, ούτε για την πορεία, ούτε καν για εμένα την ίδια, οπότε θα την ρωτούσα αν ήταν σίγουρη για το δρόμο που είχε επιλέξει, για τον χρόνο, τη ψυχή, την αντοχή, την διάθεση, την επιμονή και την υπομονή που απαιτούνται σε μια δουλειά. Δεν υποπτευόμουν πού θα φτάσω και σε καμιά περίπτωση τόσο μακριά.

Το Πρωινό για την Ελένη Μενεγάκη στη Βαρβάκειο: 300 ευρώ είναι μόνο οι γαρίδες που πήρε

Εκείνο το κορίτσι υπάρχει ακόμα στην ψυχή μου και πολλές φορές βγαίνει μπροστά. Τα χρόνια πέρασαν, με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, μου έμαθαν πολλά, και το κυριότερο, χαίρομαι για την επιμονή και τις επιλογές μου, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δουλειά δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ως προς τις ευκαιρίες, πάντα είχα. Από την άλλη όμως, δούλευα και ήμουν παιδί που άκουγε. Δεν μπήκα σε αυτή τη δουλειά προσποιούμενη πως τα ξέρω όλα, και αυτό με γλύτωσε από πολλές κακοτοπιές.

Για ποιο λάθος σου έχεις μετανιώσει όλα αυτά τα χρόνια;

“Ό,τι λάθη έκανα έπρεπε να γίνουν, στο ορκίζομαι, αυτά με διαμόρφωσαν. Όλα τα λάθη μου με έμαθαν πράγματα και πια δεν επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν λέω ότι δεν κάνω λάθη, απλώς παίρνω το μάθημά μου”.

“Ο ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ”

Στην ίδια συνέντευξη τονίζει ότι αν της δινόταν η ευκαιρία να γίνει πάλι 25 ετών, δεν θα το επέλεγε:

«Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά. Προχώρησαν, τα πήγα καλά πιστεύω και αν μου έλεγες να ξαναγίνω 25 δεν θα το έκανα με τίποτα».

Εξηγεί ότι δεν είναι πρόθυμη να θυσίασει όσα έχει κατακτήσει στην καριέρα της.

«Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φτάσει σήμερα στο σημείο που θέλω και προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι πολύ καλά, δεν ήμουν έτσι όταν ήμουν μικρότερη, αν και είχα πολλή ανεμελιά και χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω, να πετύχω ή να αποτύχω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, ακόμα και αν γινόμουν 25. Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Δεν λέω, ήταν υπέροχα, ερωτεύτηκα, διασκέδασα, γλέντησα, έπαιξα, όπως όλοι μας σε αυτή την ηλικία, αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Τα κατάφερα καλά, είμαι ευτυχισμένη».

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο πατέρας μου ήταν ρακοσυλλέκτης «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι.»

Χάρης Βαρθακούρης: Η δήλωση που έκανε έξω φρενών του θαυμαστές του Γιάννη Πάριου