Ελένη Μενεγάκη: Ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ και «τα είδε όλα»

Δείτε όσα δήλωσε η παρουσιάστρια

Στον λογαριασμό της ΔΕΗ αναφέρθηκε on air το μεσημέρι της Παρασκευής 8/4 η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή της, στο MEGA. Όπως εξομολογήθηκε, ταραχή της προκάλεσαν οι δύο λογαριασμοί που έλαβε με διαφορά δύο ημερών. Σκοπεύει να τηλεφωνήσει στη ΔΕΗ, προκειμένου να καταλάβει τι συμβαίνει.

Πέρα από την 52χρονη παρουσιάστρια, ο λογαριασμός της ΔΕΗ, ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες, προκαλεί δυστυχώς άγχος σε πάρα πολλούς ανθρώπους των μεσαίων και πιο αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας, αφού η τιμή ρεύματος έχει εκτοξευθεί.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει και είναι ένας λογαριασμός που πράγματι, όταν αλλάζει έτσι, δημιουργεί μεγάλη αστάθεια σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια. Γιατί έχουμε κάνει τον προϋπολογισμό μας και ξέρουμε, τόσα βγάζουμε τόσα μπορούμε να χαλάσουμε.

Σκέψου, την ταραχή που είχα τον προηγούμενο μήνα. Μου ήρθε ένας λογαριασμός που πραγματικά τα έχασα. Και αυτόν τον μήνα, μου ήρθαν με διαφορά δύο ημερών για το ίδιο σπίτι δύο λογαριασμοί με διαφορετικά νούμερα. Σήμερα θέλω να πάρω τη ΔΕΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»:

Κατερίνα Καραβάτου: Το «όχι» στα μπότοξ και το ρετούς φωτογραφιών – Ποιο θεωρεί πως είναι το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνισή της;

Λάκης Γαβαλάς: «Δέχθηκα επίθεση αλλόκοτη και μεγάλη κακία…»