Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της ΜΑΡΙΝΑ και τον γιο ΑΓΓΕΛΟ της!

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της ΜΑΡΙΝΑ και τον γιο ΑΓΓΕΛΟ της!

March 10, 2021

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της ΜΑΡΙΝΑ και τον γιο ΑΓΓΕΛΟ της! Μια ξεχωριστή ημέρα γιορτάζουν καθε χρόνο στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Η μικρή κόρη της παρουσιάστριας την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο έχει γενέθλια!

Η Μαρίνα ήρθε στον κόσμο πριν  χρόνια και επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση της Ελένης με τον Ματέο. Τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας του Alpha – τα οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Λάτσιο – αγκάλιασαν από την αρχή την μικρή τους αδερφή, η οποία τους έχει κλέψει την καρδιά.

Η μικρή Μαρίνα έχει γενέθλια 29-3 και κλείνει 6 χρόνια ζωής, η διάσημη μητέρα της δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία από την ημέρα γέννησής της. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της να την κρατά αγκαλιά ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος.

 

“Μαρινούλα μου ήρθες βράδυ και πλημμύρισες τις καρδιές μας με χαρά και ατελείωτη αγάπη! Ο αδερφός σου ήταν εκεί για να είναι ο πρώτος που θα σε πάρει αγκαλιά! Χρονιά πολλά μωρό μου”, ήταν το δημόσιο μήνυμα της παρουσιάστριας για τα γενέθλια της κόρης της.

MasterChef: Το μοιραίο λάθος και η αποχώρηση – Οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο της

Κώστας Δόξας για πρώην σύζυγό του: «Με χτύπησε, με κλείδωσε για τρεις ώρες στο μπάνιο και μου επιτέθηκε ξανά»