Ελένη Μενεγάκη: Η πρόταση στην Κατερίνα Ζαρίφη, το αγκάθι και η οριστική κατάληξη των συζητήσεων

ελενη μενεγακη

H Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο της στο Mega και προετοιμάζει το στήσιμο της νέας εκπομπής της, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της νέας της τηλεοπτικής στέγης και μαζί με την αρχισυντάκτρια και φίλη της, Ελένη Γελαλή, βλέπουν πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα», η πρώτη επαφή που έκανε η ωραία Ελένη ήταν με την Κατερίνα Ζαρίφη. «Είναι μια σχέση καρμική και για τις δύο. Υπήρξαν αρκετά τηλεφωνήματα μεταξύ τους. Η Κατερίνα ήταν θετική στην πρόσκληση της Ελένης, ωστόσο, της ζήτησε να βγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα, αφού θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” και ο χρόνος της θα είναι περιορισμένος. Η παρουσιάστρια, όμως, θέλει να έχει μια συγκροτημένη και σταθερή ομάδα. Ετσι, όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να προχωρήσει».

Παράλληλα, η Μενεγάκη επικοινώνησε και με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος είναι ο μακροβιότερος συνεργάτης της.

«Ο Θοδωρής ήταν ιδιαίτερα θετικός στο κάλεσμα της Ελένης, ωστόσο, θα πρέπει να λύσει κάποια θέματα οικονομικής φύσεως με τον Alpha».

Τέλος, το τρίτο πρόσωπο που αποκάλυψε η δημοσιογράφος του OPEN είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία βρίσκεται ήδη στην οικογένεια του ΜEGA.

Συνεπώς, εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην νέα εκπομπή της Μενεγάκη.

sok

Survivor Sok Νέα: Οι αποχωρήσεις κόβουν το ριάλιτι …

Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική

Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική