Ελένη Κόκκαλη – Δούκισσα Νομικού: Στα δύο η οικογένεια για τις βέρες!

… Πίκρα και παράπονα για τον αδελφό και την Πρέλεβιτς

Spoilers

Ο έρωτας της Άννας Πρέλιεβιτς και του Νικήτα Νομικού, αδερφού της Δούκισσας Νομικού, όχι απλώς καλά κρατεί, αλλά πλέον οι δύο τους ετοιμάζονται να τον επισημοποιήσουν. Και μάλιστα με τις ευλογίες της οικογένειας τόσο του Νικήτα και της αδελφής του, της Δούκισσας, αλλά και του συζύγου της, Δημήτρης Θεοδωρίδη, δηλαδή, της οικογένειας Κόκκαλη.

«Πάντα έβαζα την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα. Τώρα βάζω τα επαγγελματικά μου. Είμαι σχεσάκιας όμως, οπότε ξέρω ότι αργά ή γρήγορα θα μπω σε σχέση», δήλωνε η Άννα Πρέλεβιτς στις αρχές Ιανουαρίου.

Σαν να ήξερε τι της επιφυλάσσει το μέλλον για τα συναισθηματικά της. Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τέσσερις μήνες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Μάλιστα, το μοντέλο γνωριζόταν από πριν με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία χάρηκε πολύ στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης. Ο Νικήτας Νομικός ασχολείται με τα ναυτιλιακά ενώ η Άννα Πρέλεβιτς έχει δημιουργήσει ένα e-shop μαζί με την αδερφή της, Τέα.

Κι όμως, αυτός ο τόσο ονειρεμένος έρωτας έχει προκαλέσει κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες στην οικογένεια της Δούκισσας και του Δημήτρη. Γιατί η πανέμορφη παρουσιάστρια συγκρίνει μέσα της τα όσα γίνονται σήμερα με τα όσα γίνονταν τον πρώτο καιρό της δικής της σχέσης με τον σημερινό σύζυγό της.

Οι διαφορές που τη στενοχωρούν

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το περιβάλλον της Δούκισσας Νομικού, η παρουσιάστρια αισθάνεται κάπως παραπονεμένη. Καθώς βλέπει ότι οι οικογένειες δέχονται αμέσως και με μεγάλη χαρά τη σχέση του αδελφού της με την Άννα Πρέλεβιτς.

Κάτι που από τη μια τη χαροποιεί, αλλά από την άλλη την κάνει να νιώθει άβολα. Γιατί θυμάται πόσο δύσκολο ήταν για την ίδια να γίνει αποδεκτή από την οικογένεια του συζύγου της.

Φυσικά οι δύο περιπτώσεις δεν είναι συγκρίσιμες. Καθώς η οικογένεια του Δημήτρη Θεοδωρίδη είχε όλους τους λόγους να είναι πολύ προσεκτική με τη γυναίκα που κατέκτησε την καρδιά του. Και εκείνος αποφάσισε να παντρευτεί.

Τώρα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και πέρα απ’ όλα τα άλλα η σχέση του Νικήτα Νομικού με την Άννα Πρέλεβιτς μπορεί να παίρνει μια πολύ πιο σοβαρή τροπή, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να ξέρουμε αν θα οδηγήσει τους δύο τους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η τελευταία σχέση της Άννας Πρέλεβιτς ήταν με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι δυο τους ήταν αρκετά χρόνια ζευγάρι και μάλιστα, η σχέση τους βρισκόταν πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Παρ’ όλα αυτά, τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στην πορεία τους τούς απομάκρυναν και έτσι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.Πηγή: περιοδικό Ciao

Spoilers

Άγριες μέλισσες spoiler: αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε του τρίτου κύκλου! Ο μικρός Σέργιος μεγαλώνει και…

Spoilers

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Πώς μπορούσες να το παίζεις συντετριμμένος πατέρας ρε δολοφόνε;