Ελένη Γερασιμίδου: Από τη Μουρμούρα στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Χamos

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε σήμερα στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη και το θεατρικό «Μπουρλότο» που ετοιμάζει για το καλοκαίρι.

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε σήμερα στην παρέα του «Πάμε Δανάη» για να μιλήσει για τα μελλοντικά σχέδιά της στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Η γνωστή κωμική ηθοποιός αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση «Μπουρλότο – Το μιούζικαλ της επανάστασης» που έγραψε ο Άγγελος Πυριόχος, το οποίο θα ανέβει στην αυλή του Από Κοινού Θέατρο με την ίδια, τον Αντώνη Ξένο, την Αγγελική Ξένου και τον Πάνο Μπόρα, σε σκηνοθεσία του Παντελή Καναράκη.

Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο και θα περιέχει πολύ μουσική και τραγούδια.

Όμως, το «Μπουρλότο» δεν είναι το μοναδικό project στα σκαριά της αγαπημένης πρωταγωνίστριας.

Όπως αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη», την ερχόμενη σεζόν θα την δούμε στη νέα τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που θα γυριστεί στις Σέρρες.

«Το σενάριο είναι υπέροχο και αντιμετωπίζει πολλά κοινωνικά θέματα με χιούμορ και τρυφερότητα» είπε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία αποκάλυψε ότι το καστ δεν έχει ολοκληρωθεί -η ίδια ήταν η πρώτη στην οποία έκανε πρόταση ο δημιουργός, ο οποίος ήθελε να διασφαλίσει το «ναι» της ηθοποιού πριν προχωρήσει.

«θα κάνω ό,τι μπορώ, θα κάνουν κι αυτοί ό,τι μπορούν» είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στις μετακινήσεις που θα απαιτηθούν για τα γυρίσματα.

 

masterchef-5:-apochorisi-me-klamata-gia-ena-apo-ta-megala-favori

MasterChef 5 Spoiler: Τα πιο ευχάριστα νέα για Τζιοβάνι μόλις έσκασαν

Χamos

Αρνείται κάθε εμπλοκή του ο συλληφθείς για τη ληστεία στο νησί των ανέμων(βίντεο)