Ελένη Φουρέιρα: Ξέσπασε σε κλάματα – «Πλέον βλέπω τα πράγματα διαφορετικά» (VIDEO)

Με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Η τραγουδίστρια έδωσε «το παρών» στον μαραθώνιο ραδιοφωνικού σταθμού, στον ξενώνα του Σωματείου «Ελπίδα» και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της με την έλευση του γιου της.

Με εμφανή τη συγκίνησή της η τραγουδίστρια είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Πια βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα».

Σε δηλώσεις τις στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Έχω έρθει κι άλλες χρονιές αλλά η φετινή, είναι αυτή που εμένα προσωπικά… Είναι διαφορετικά πια. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από τότε που έγινα μαμά και συγκινούμαι. Τώρα αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πόση δουλειά έχουν ρίξει οι άνθρωποι και το πόσο ήρωες είναι αυτοί οι γονείς. Έχουν πολύ μεγάλη φροντίδα εδώ τα παιδιά και είμαι πολύ θετική ότι όλα θα πάνε καλά γιατί παίρνουν πολλή αγάπη».

# Ελένη Φουρέιρα

Πηγή

Αταμάν: «Ίσως έχει φιλικό αγώνα μπάσκετ ο Ερντογάν με τον Μητσοτάκη» (vid)

Logo

Ανέκδοτο με 12χρονο: Μωρό μου, βάλε ένα…