Ελένη Φουρέιρα: Το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της – «Πάντα υπερήφανη για σένα» – φωτογραφία

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στην Vogue.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα αλλά και τους δύσκολους πρώτους μήνες. «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Μαργαρίτα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας, γράφοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα», έγραψε η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε repost το story και έβαλε ένα emoji με βουρκωμένα μάτια.

«Ποια νομίζεις ότι είσαι; Απαράδεκτο να μην λες την καταγωγή σου, ντροπή»: Άγρια επίθεση της Ψυχαράκη σε παίκτρια του «My Style Rocks»

Παγιδευμένοι spoiler: Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33, 34