Ελένη Φουρέιρα: Στο J2us για μια βραδια Eurovision

Ο Νίκος Κοκλώνης στο προηγούμενο live υποδέχτηκε το «φαινόμενο» Βασίλη Καρρά και η νύχτα πήρε «φωτιά»

Η συνέχεια, όμως, αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Το J2US πάει Eurovision και φέρνει στις οθόνες τις καλύτερες στιγμές του αγαπημένου μουσικού θεσμού, που μετράει πάνω από 60 χρόνια ιστορίας. Αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες στιγμές γέλιου και κεφιού περιμένουν τους τηλεθεατές αυτό το Σάββατο στις 21.00 στο OPEN.

Ποιο θρυλικό τραγούδι της Eurovision θα ερμηνεύσει το κάθε ζευγάρι; Θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας αυτό που θα τους ανατεθεί; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει; Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να βάλουν «Douze Points» στο ζευγάρι που θα τους συναρπάσει. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

Φυσικά, το αποτέλεσμα θα το κρίνει και το κοινό που είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών. Μέσα από το application του OPEN, αλλά και μέσω τηλεφώνου ή sms, το κοινό δίνει τη θετική του ψήφο στο ζευγάρι που θέλει να παραμείνει και στο επόμενο Live.

ραισα Big brother

Big Brother: Viral Βίντεο Δες τι κάνει χωρίς μάσκα

GNTM: Τι απαντά η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη φωτογράφηση στην Ελαφόνησο