Eλένη Φουρέιρα: Μας δείχνει τον νεογέννητο γιο της να θηλάζει

Μια νέα φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την περασμένη Τρίτη.

Σήμερα, Σάββατο, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους.

Την ίδια μέρα ανέβασε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο και μας δείχνει τον νεογέννητο γιο της την ώρα που τον θηλάζει.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Συγκινημένη η ίδια γράφει για γιο της: «Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα».

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ελένη Φουρέιρα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους και είναι δύο πολύ ευτυχισμένοι γονείς. Ο γυναικολόγος της, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στο Happy Day και έδωσε λεπτομέρειες.

«Στις 6:00 το πρωί μπήκε στο μαιευτήριο, στις 15:20 ήρθε το μωρό και έκανε έναν φυσιολογικότατο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη, γεννήθηκε ένα παιδάκι 2.900, υγιέστατο, πανέμορφο. Τα συναισθήματά της; Πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Μοιάζει και στους δύο αλλά το μουτράκι είναι Μποτία» επιβεβαίωσε ο γιατρός.


«Ο Αλμπέρτο συμμετείχε πάρα πολύ. Η Ελένη είναι μία γυναίκα που εκτός του ότι είχε φροντίσει τη φυσική της κατάσταση είναι ψυχικά πολύ δυνατή. Περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία. Ήταν εξαιρετική. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος η Ελένη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Με έπαιρνε λίγα παραπάνω τηλεφωνάκια τα βράδια» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή www.in.gr

Ξέσπασε ο Λάκης Γαβαλάς: «Πρέπει να μου ζητήσει συγγνώμη το κράτος»

Τζένιφερ Άνιστον: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω σ’ αυτό το σημείο»