Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία: Το όνομα του γιου τους μετά τη Eurovision

Οι προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου τους έχουν μπει σε εξέλιξη για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία. Το μυστήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος της άνοιξης, με τους δύο χαρούμενους γονείς να προσπαθούν να βρουν χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από τη Σουηδία, όπου θα συμμετάσχει στον ημιτελικό της Eurovision, και πριν από την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Σύμφωνα με τον Ceo της Panik Records, ο μικρός Μποτία αναμένεται να έχει δύο νονούς, ανάμεσά τους ο στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης, και ο προσωπικός βοηθός της Βασίλειος Σισμιρίκης.

Όσο για το όνομα του μικρού, το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αλλά σκοπεύουν να το αποκαλύψουν την ημέρα της βάφτισης. Παράλληλα, θα διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς τους.

Η Ελένη Φουρέιρα αναμένεται επίσης να γίνει νονά στο παιδί της φίλης και συνεργάτιδας Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται και η ανυπομονησία για τη μεγάλη αυτή στιγμή αυξάνεται!

Written by admin

Latest

«Αντάρες» στο παλάτι με την Κέιτ Μίντλετον: «Ξέρουμε ότι δεν είναι όλα φυσιολογικά» – Ο Ουίλιαμ τα είπε όλα με μία κίνηση

Προκλητική ενέργεια στη Σπερχειάδα: Σηκώθηκε σημαία της Χούντας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό