Ελένη Φουρέιρα: Γέννησε η τραγουδίστρια – Παρών στον τοκετό ο Αλμπέρτο Μποτία

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον αγαπημένο της να ήταν μέσα στον τοκετό και την Φουρέιρα να γεννά φυσιολογικά και όχι με καισαρική.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή και η Soula Glamorous μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, στέλνοντας τις ευχές της στο ζευγάρι.

Η ανάρτησή της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα.

Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς».

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα παίξει σε ριάλιτι – Όλες οι λεπτομέρειες

Τον «έδωσε» στεγνά: Αυτήν την παίκτρια φέρεται να συναντά κρυφά στο δάσος ο Βασάλος μετά τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη