Ελένη Χαμπέρη: Λύγισε καθώς μιλούσε στο Love it για Νίκο και Τζέιμς

Spoilers

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor παραχώρησε στο Love it η Ελένη Χαμπέρη, η οποία με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή.

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα σίγουρα χάρηκαν που με έβγαλαν από το παιχνίδι. Με τον Κόρο είμαστε φίλοι. Αν και όλοι μας έλεγαν ότι ταιριάζουμε. Σκέφτηκα πολλές φορές ότι ο σύντροφός μου μπορεί να παρεξήγησε τη σχέση μου με τον Κόρο. Ο σύντροφός μου δεν το πίστευε ότι θα μπω στο παιχνίδι, υποτίθεται ότι χάρηκε, αλλά σίγουρα τον στεναχώρησε», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη Χαμπέρη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν ήμασταν κολλητές με την Καρολίνα, τα παιδιά μου έλεγαν ότι μου επιτίθεται γιατί απειλείται. Την ενοχλούσε την Καρολίνα που έχανε από μένα. Δεν με ένοιαζε να τα έχω καλά με όλους, απλά δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Ο Ηλίας θέλει να τα έχει καλά με όλους και να δικαιολογεί καταστάσεις. Ο Ηλίας αξίζει να είναι ο νικητής. Από τους Amigos ήρθα κοντά με τη Νικολέτα και τον Παύλο».

Για Σάκη και Μαριαλένα είπεη Ελένη Χαμπέρη: «Έχω μετανιώσει που μίλησαν στον Τζέιμς για τη Μαριαλένα ενώ εκείνη δεν ήταν μπροστά.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα ζήλευαν που έφτασα τόσο μακριά και γι’ αυτό ξεκίνησαν τις επιθέσεις. Ο Σάκης στις αρχές μου έλεγε ότι “αν ήμουν αδελφός σου θα ήμουν περήφανος για σένα”.

Για τον Νίκο και τον Τζέιμς, η Ελένη Χαμπέρη μίλησε με δάκρυα στα μάτια: «Πριν μπω στο παιχνίδι δεν συμπαθούσα τον Νίκο και τον Τζέιμς.

Όταν πήγα στη μπλε ομάδα με βοήθησαν πολύ ψυχολογικά, με είχαν ανεβάσει. Είδα ότι υπάρχουν άτομα που ξέρουν ότι αξίζεις. Η αγωνιστική μου άνοδος οφειλόταν στα παιδιά. Με στήριζαν, μου έδωσαν τρομερή αυτοπεποίθηση».

«Για την κόκκινη ομάδα η καλύτερη παίκτρια ήταν η Καρολίνα, εμένα δεν με στήριζαν. Με τον Ντάνο μιλήσαμε πριν μπω στο παιχνίδι και μου έδωσε συμβουλές τις οποίες ακολούθησα», πρόσθεσε επίσης η Ελένη Χαμπέρη.

 

μποτε

Survivor – Καρολίνα Καλύβα: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση – φωτογραφίες

Spoilers

Survivor – Bachelor: Βόμβα από Τριαντάφυλλο