Έλενα Πιετρίνι: Ποια είναι η εντυπωσιακή Ιταλίδα παίκτρια βόλεϊ που έχει ξετρελάνει το Instragram με τις καμπύλες της (ΦΩΤΟ)

Η Elena Pietrini είναι μια Ιταλίδα παίκτρια βόλεϊ που αγωνίζεται ως εξτρέμ στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας και στον βόλεϊ σύλλογο Serie A1, Savino Del Bene Scandicci.

Η Elena Pietrini γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 2000, στην Imola της Ιταλίας. Προερχόμενη από μια οικογένεια με αθλητικό παρελθόν – πατέρας μπασκετμπολίστας και μητέρα βολεϊμπολίστρια – ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ από πολύ νεαρή ηλικία. Ήταν μέλος της νεανικής εθνικής ομάδας που τερμάτισε δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κορασίδων U18 το 2017, όπου η Ρωσία πήρε το χρυσό μετάλλιο. Την ίδια χρονιά, η Pietrini βοήθησε την Ιταλική ομάδα U18 να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB και αναδείχθηκε MVP του τουρνουά. Επίσης, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB U20, όπου η Ιταλία τερμάτισε στην ένατη θέση.

View this post on Instagram

A post shared by elena pietrini (@elena_pietrini)

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα τη σεζόν 2016/2017, αγωνιζόμενη για την Volleyro Casal de Pazzi στη Serie B1 της Ιταλίας. Μετά από μία σεζόν, μεταγράφηκε στην Club Italia Crai στη Serie A2 της Ιταλίας. Η ομάδα της κατάφερε να προβιβαστεί στην Serie A1 και η Pietrini αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο του Ιταλικού βόλεϊ τη σεζόν 2018/2019. Στο μεταξύ, έλαβε μέρος στην Εθνική ομάδα στο FIVB Volleyball Women’s Nations League το 2018 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIVB το 2018, όπου η Ιταλία τερμάτισε δεύτερη.

View this post on Instagram

A post shared by elena pietrini (@elena_pietrini)

Το 2019, η Pietrini υπέγραψε συμβόλαιο με την Savino Del Bene Scandicci, μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες βόλεϊ. Με την ομάδα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ιταλικό Supercup τη σεζόν 2020/2021 και νίκησε στο European Challenger Cup το 2021/2022. Συμμετείχε επίσης στο FIVB Volleyball Women’s Nations League το 2019 και ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Montreux Volley Masters το 2019.

Η Pietrini συμμετείχε επίσης στην εθνική ομάδα που αγωνίστηκε στο τουρνουά βόλεϊ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

View this post on Instagram

A post shared by elena pietrini (@elena_pietrini)

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες του βόλεϊ στην Ιταλία, με μια εξαιρετική καριέρα πίσω της και πολλές επιτυχίες ακόμα να έρθουν.

Η αθλήτρια του βόλεϊ αποχαιρέτα το καλοκαίρι με ένα σετ φωτογραφίες με μαγιό που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

View this post on Instagram

A post shared by elena pietrini (@elena_pietrini)

Σοφία Βεργκάρα: Το πιο λαχταριστό της VIDEO – Το στήθος και οι ζουμερές της καμπύλες σε πρώτο πλάνο!

Η ξανθιά καλλονή που κάνει διακοπές στη Μύκονο και… φωνάζει ότι το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ