Έλενα Παπαρίζου: Το My Greece στην Καρδίτσα …

… Αγαπώ πάρα πολύ τον τόπο μου  

σοκ

Την Καρδίτσα επισκέπτεται το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή, με οικοδέσποινα την Έλενα Παπαρίζου.

Μια βόλτα στον κάμπο της Καρδίτσας και τα βουνά των Αγράφων έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο το «My Greece». Η Έλενα Παπαρίζου ξενάγησε την Δέσποινα Βανδή στα αγαπημένα της μέρη, ξεδιπλώνοντας εικόνες μοναδικής ομορφιάς και τοπία που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Η περιήγηση ξεκίνησε από ψηλά, από το Κάστρο στο Φανάρι με θέα όλη την περιοχή και συνεχίζεται στο όμορφο και γραφικό χωριό Κανάλια. Η λίμνη Πλαστήρα αποκαλύπτει όλη την ανοιξιάτικη ομορφιά της και η Έλενα προσκάλεσε τη Δέσποινα σε μια βόλτα με ένα υδροποδήλατο.

Γέλια, πειράγματα, δοκιμασίες και φυσικά νοστιμιές της περιοχής που φημίζεται για τις πολλές και διαφορετικές πίτες της.

Νόστιμη αποδεικνύεται και η βόλτα στο Μουζάκι, με ντόπια τυριά, τσίπουρο και νοσταλγική συζήτηση με την Έλενα για τα χρόνια που εκείνη επισκεπτόταν την περιοχή από τη Σουηδία αλλά και για τη γνωριμία των γονιών της.

Η Έλενα Παπαρίζου επιφύλαξε πολλές στάσεις στη Δέσποινα Βανδή σε ιδιαίτερα για εκείνη σημεία αλλά και αγαπημένους της ανθρώπους για κεράσματα και απολαυστικές ιστορίες.

Η περιήγηση συνεχίζεται την Κυριακή 30 Μαΐου με πολλά παραμυθένια σημεία της λίμνης Πλαστήρα και του φράγματος.

Η Δέσποινα και η Έλενα ανεβαίνουν στα 1.500 μέτρα υψόμετρο, στα δάση των Αγράφων, σε αναζήτηση μανιταριών και μαθαίνουν τα πάντα για την ιδιαίτερη ποικιλία κρασιού της περιοχής που καλλιεργείται μόνο στη λίμνη και η γεύση του ταξιδεύει μέχρι το εξωτερικό. Μια βόλτα ως το γεφύρι της Παλαιοκαρυάς που ένωνε παλιά τη…

Θεσσαλία με την Ήπειρο και τον εντυπωσιακό καταρράκτη δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για μια συζήτηση με το Number One κορίτσι της χώρας.

 

Χamos

Γρηγόρης Δημητριάδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

σοκ

Αγγελική 31/5: Έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!