Έλενα Παπαρίζου: Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά …

… όταν κατέβαινα από τη σκηνή είχα κατάθλιψη

elena-paparizou:-eniotha-terastia-monaksia-palia-–-otan-katevaina-apo-ti-skini-eicha-katathlipsi

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την μάχη της με την κατάθλιψη και το τραγούδι που την βοήθησε να βγει από τον φαύλο κύκλο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», η Έλενα Παπαρίζου, το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο που αγάπησε ολόκληρη η Ευρώπη μετά από τη νίκη της το 2005 στη Eurovision, μίλησε και για την μάχη της με την κατάθλιψη.

Με αφορμή την guest εμφάνισή της στο Ρότερνταμ στη Eurovision 2021, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω, στην πρώτη εμφάνισή της στον διαγωνισμό με τα χρώματα της Σουηδίας και το τραγούδι «Survivor».

«Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μετά την κατάθλιψή μου. Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι είπα είναι δικό μου. Αυτό ήταν που με έκανε να πάω στα προκριματικά» είπε δακρυσμένη η τραγουδίστρια, ανατρέχοντας σε παλιότερες, πιο δύσκολες εποχές, όταν η «επιβίωση» της φαίνονταν βουνό,

Και εξήγησε ποια ήταν η κρίσιμη καμπή στη ζωή της που της επέτρεψε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι και περισσότερη αισιοδοξία.
«Κατάφερα τα τελευταία χρόνια να κάνω τη μοναξιά μου μοναχικότητα» είπε η Έλενα Παπαρίζου και συμπλήρωσε:

«Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη.

»Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι όταν κατέβαινα από τη σκηνή και ότι μέχρι να πέσω για ύπνο ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη».

 

Εισπνεόμενα νανοσωματίδια αποδείχθηκαν αποτελεσματικά κατά της Covid-19 σε πειραματόζωα

Εισπνεόμενα νανοσωματίδια αποδείχθηκαν αποτελεσματικά κατά της Covid-19 σε πειραματόζωα

«Είμαστε όλοι Έλληνες», έκθεση στη Θεσσαλονίκη εμπνευσμένη από την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821

«Είμαστε όλοι Έλληνες», έκθεση στη Θεσσαλονίκη εμπνευσμένη από την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821