Έλενα Κρεμλίδου: Κάθε της ανάρτηση προκαλεί προχωρημένη αναστάτωση και τα likes, οι καρδούλες και τα σχόλια πέφτουν βροχή

Δεν είναι η πρώτη φορά που την… αποθεώνουμε. Και δύο τρισεκατομμύρια φορές να χρειαζόταν να το κάνουμε, ωστόσο, πάλι δε θα είχαμε πρόβλημα. Ο λόγος, απλός: διαθέτει αναλογίες από εκείνες που μπορούν να κάνουν ακόμα και ορκισμένο μετριοπαθή να «ξεφύγει» και ν’ αρχίσει να παραμιλάει σε όλες τις γνωστές γλώσσες του κόσμου (συν την γραμμική Άλφα), επιδαψιλεύοντας γλωσσικούς επαίνους.

Είμαστε μαζί του: η Έλενα Κρεμλίδου είναι ένα άκρως εντυπωσιακό κορίτσι, με κορμί ξεκάθαρα θανατηφόρο που το θέλουν άπαντες χωρίς κανέναν όρο. Το κορίτσι από την Θεσσαλονίκη που τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Αθήνα έχει έναν από τους πιο ζηλευτούς λογαριασμούς στα social media με φανατικό κοινό.

Κάθε της ανάρτηση προκαλεί προχωρημένη αναστάτωση και τα likes, οι καρδούλες και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Αυτό συνέβη γι’ ακόμα μία φορά με πρόσφατο ποστάρισμα της «Μαριπόσα», εκεί που τα καλογυμνασμένα της πόδια είχαν την τιμητική τους και έγινε πραγματικά ο κακός ο χαμός. Νομίζετε πως όλ’ αυτά είναι υπερβολικά; Δείτε παρακάτω τις φωτό και τα λέμε:

Survivor spoiler 02/02: Οριστικό spoiler στη Live μετάδοση για το Έπαθλο … Ποιος θα πανηγυρίσει; Μπλε ή Κόκκινοι;

Η Φάρμα spoiler: Νέος έρωτας στο αγρόκτημα,ακόμα δύο παίκτες έχουν έρθει πιο κοντά.