Έλενα Κρεμλίδου: Αγνώριστη 2 μήνες μετά το Survivor

Άλλες το υιοθετούν κατευθείαν με το που φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο κι άλλες… θέλουν λίγο περισσότερο τον χρόνο τους! Τα κοτσιδάκια στα μαλλιά είναι αγαπημένη Δομινικανή συνήθεια αλλά η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα το έκανε δυο μήνες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4, έτσι για να κάνει την διαφορά!

Σε stories στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της μαλλί κι εμείς θα πούμε… μια εικόνα ισον χίλιες λέξεις και τα συμπεράσματα δικά σας!

To νέο look της Έλενας ΚρεμλίδουΓιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor

Η Έλενα Κρεμλίδου είχε αποκαλύψει στην Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love it» από το ριάλιτι επιβίωσης για λόγους υγείας.

«Δεν ήταν πρόφαση η υγεία. Όντως είχα θέματα υγείας και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα. Οπότε θα μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο και θα ήταν κουραστικό και για όλους και για μένα. Οι συνθήκες δεν ευνοούσαν τότε. Την Ανθή Σαλαγκούδη τη θεωρούσαμε μια εύκολη νίκη. Όχι πάντα».

Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα ένα πράγμα με ενόχλησε, το θεώρησα άδικο. Το ότι ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Με ενόχλησε το ότι δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τη θέση μου, το έκαναν όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ότι απλά έλειπα, ήμουν αλλού. Δεν περίμεναν ότι θα γυρίσω. Είχαν φρικάρει όταν γύρισα να τους χαιρετήσω».

yfsf:-o-nikitis-tis-vradias-kai-oi-epomenes-metamfieseis

YFSF: Ο νικητής της βραδιάς και οι επόμενες μεταμφιέσεις

Βενεζουέλα: Τουλάχιστον δύο νεκροί σε ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες

Βενεζουέλα: Τουλάχιστον δύο νεκροί σε ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες