Έλενα Χριστοπούλου: Μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Έλενα Χριστοπούλου, με την ίδια να κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον γνωστό παρουσιαστή, μιλώντας ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της!
Η γνωστή booker , μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και την υπόθεση του διαζυγίου της ενώ επιπλέον, αναφέρθηκε και στο GNTM. «Εγώ τον βιώνω τον αληθινό έρωτα. Έχω περάσει δύσκολα στα προσωπικά μου. Σιγά μην μου χαλάσει τη ζωή μου ένας γάμος που δεν πήγε καλά»…

…«Παρόλο που πάει μέχρι τώρα και με έχει κουράσει. Δεν πρόκειται να μου χαλάσει τη ζωή μου κανένας. Παίρνω δύναμη και προχωράω. Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή. Θα μπορούσα να τα έχω σταματήσει όλα αυτά. Αλλά με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου».
«Τα δικαστήρια τραβάνε. Εμένα με ενοχλεί που όλοι νομίζουν ότι σε ξέρουν και έχουν άποψη για σένα. Προσπάθησαν πολλοί να φοβηθώ αλλά δεν έγινε. Ανέχομαι τα αρνητικά του συντρόφου μου και με ανέχεται κι αυτός. Έτσι είναι η αγάπη», εξήγησε η πάντα εντυπωσιακή Έλενα Χριστοπούλου.

Μάλιστα, τόνισε ότι είναι στο δυναμικό της Acun Medya και όχι του ΣΚΑΙ ενώ μίλησε και για το «διαζύγιό» της με το Star και το GNTM.
«Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Γίνεται θέμα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Όταν λες την αλήθεια, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα γιατί η ομάδα που είναι τώρα είναι πολύ καλή. Και τα πήγαν εξαιρετικά πέρυσι. Για εμένα ήταν βελούδινο το διαζύγιο αυτό».Τέλος, όσο για τη σχέση της με την τηλεόραση και τι της αρέσει και τι όχι είπε ότι «η τηλεόραση είναι η κοινωνία μας σε ένα κουτί! Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκτός αυτής. Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι ότι βλέπω πολλή ψευτιά».

«Είχα συζητήσει για την παρουσίαση του Super Make Over. Tα κανάλια είναι εταιρείες. Προφανώς σκέφτηκαν να πάρουν ένα πιο φρέσκο πρόσωπο. Βusiness is business. Έχω υπάρξει δημοσιοσχεσίτισσα γιατί αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις».

Survivor spoiler: Ο καβγάς και η είσοδος νέων παικτών!

Άκης Πετρετζικής: Κοτόπουλο αλά κρεμ με 4 υλικά