Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα με τον Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχα ούτε χρήματα»

Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο και το πως το δέχτηκε η κόρη τους.

Όταν χώρισα δεν είχα λυμένα τα προβλήματα μου

«Η κόρη μου είναι 13 ετών και η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά βλέπεις τα ξεσπάσματα. Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο για να το δω κι εγώ, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Συζητάμε τα πάντα. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που θα πεις δεν είναι 13 ετών» ανέφερε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Λεσόρ: «Όταν είμαστε επιθετικοί, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε γήπεδο»

«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, ούτε οικονομικά, δεν είχα τίποτα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην “Άγρια Γη” με πολλή αγάπη και βρήκα τα πατήματά μου. Δοκιμάστηκα πολύ στην κωμωδία και πλέον θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό» πρόσθεσε η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Β.0.μ.β.α» από Αλέξη Γεωργούλη: «Τα είχαμε τρία χρόνια, ήθελα να παντρευτούμε…»

Cassandra Dawn: Το σέξι «κουνελάκι» του Playboy που θα σου… «πάρει το μυαλό» (pics)