Έλενα Ασημακοπούλου: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ ο χωρισμός της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο.

Το απόγευμα της Κυριακής (26/6) η ηθοποιός έκανε γνωστό μέσω Instagram ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, μετά από αμέτρητες ερωτήσεις που δεχόταν για την προσωπική της ζωή, πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά και να επιβεβαιώσει ότι δεν είναι πια μαζί.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτηκότητά σας», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της.

Η ανάρτησή της

Το παρασκήνιο του χωρισμού

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού ΟΚ!, τα τελευταία χρόνια οι δυο τους αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους, τα οποία τον περασμένο Οκτώβριο τους οδήγησαν στο να πάρουν τις αποστάσεις τους.

Από το φθινόπωρο δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι που κάποτε στέγαζε την ευτυχία τους, στον Άγιο Στέφανο. Ουσιαστικά από τον περασμένο Οκτώβριο o Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει στην Ιταλία και επισκέπτεται την Ελλάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βλέπει τη 12χρονη κόρη του, Μαρία Ροζάρια.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Μπρούνο Τσιρίλο, σε ηλικία 38 ετών, πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια του», ολοκληρώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αυτή η απόφαση όμως, του στοίχισε ψυχολογικά.

Ο ίδιος πρόσφατα εξομολογήθηκε πως μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας πέρασε μια μακρά περίοδο κατάθλιψης και κρίσεων πανικού.

Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν πάντα στο πλευρό του. Σε παλιότερη συνέντευξή της, η ίδια είχε πει ότι ο γάμος τους κλονίστηκε περισσότερο όταν απέκτησαν την κόρη τους. «Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο».

Μετά τη γέννηση της κόρης τους η ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική και έβαλε ως προτεραιότητα την οικογένειά της.

Το ζευγάρι τον Μάιο του 2018 παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, έχοντας ως παρανυφάκι την 7χρονη τότε Μαρία Ροζάρια.

Η ηθοποιός, μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, είχε μείνει και άλλες φορές έγκυος. Ωστόσο, εγκυμοσύνες δεν είχαν αίσια κατάληξη.

«Ήταν τρομερά επώδυνες. Μου χρειάστηκε πολύ παραπάνω χρόνος για να το ξεπεράσω και να πω ότι δεν τα κατάφερα. Δεν έγινε κάτι, είμαι ευτυχισμένη που έχω ένα παιδί και θα προχωρήσω έτσι. Η τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Ήταν αυτή που είχα πια πειστεί πως όλα πήγαιναν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το είχα ανακοινώσει και στην κόρη μου.

Αυτό ήταν το χειρότερο γιατί έπρεπε μετά να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στη Μαρία. Πως αυτό που της είπα, ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, δεν προχώρησε και δεν πήγε καλά. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο τότε για να δω πώς θα πρέπει να το μεταφέρω στο παιδί», έχει εξομολογηθεί η Έλενα Ασημακοπούλου.

Σήμερα, η ίδια και ο Μπρούνο Τσιρίλο -8 μήνες μετά τον χωρισμό τους- έχουν βρει τις ισορροπίες τους και έχουν πάνω ό

Φαίη Σκορδά: Οι διεκδικητές, ο επικοινωνιακός πόλεμος και το ”όχι” που κανείς δεν θέλει να χρεωθεί

Δέσποινα Μοιραράκη: ”Σπάει” τη σιωπή της για την περιπέτεια υγείας του Γιάννη Κοντούλη