Ελευθερία Ελευθερίου: Πάλι θύματα άφησε πίσω της στο instagram με τη φωτογραφία της

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία από τις πιο διάσημες Κύπριες τραγουδίστριες στην Ελλάδα.
Μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο ελληνικό X Factor τη μάθαμε από την Eurovision αλλά την εμπεδώσαμε από το Survιvor και μάλιστα 2 φορές, αφου φέτος για 2 μήνες πήρε μέρος στο Survivor All Star.

Διαβάστε επίσης: «Προπονητής του Ολυμπιακού ο Ερνάν Κρέσπο»

Η Ελευθερία μετά την πορεία της στο X factor επιθυμούσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision το 2010 με το τραγούδι “Tables Are Turning”, όμως αυτό βγήκε στο διαδίκτυο λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών και τελικά αποκλείστηκε.

Το 2012 όμως κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και με τηλεοπτική ψηφοφορία, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το Aphrodisiac.

Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στο Παραλίμνι και μεγάλωσε στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου, ενώ σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής.

Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.

Το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει τα μαλλιά της παρουσιάζοντας ένα look που μοιάζει με κούκλα Barbie το οποίο ομολογουμένως της πηγαίνει αρκετά

Αν μάλιστα βάλεις και τα απαραίτητα φίλτρα το αποτέλεσμα είναι να προσεγγίζει πολύ στην διάσημη αγαπημένη κούκλα των παιδιών

Δείτε εδώ
Πηγή: Koolnews.gr

Gradek Justyna: Το πιο σέxι μοντέλο του κόσμου… κολάζει τα ελληνικά νησιά (φωτογραφίες)

Σχηματίζεται ο σατανάς πάνω στο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ;