Menu

Ελευθερία Ελευθερίου: Αρχές Απριλίου και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, σε παραλία για ηλιοθεραπεία – Οι φωτογραφίες της «ξεσήκωσαν» το Instagram

Πώς σχολίασε την ανάρτησή της ο Γιάννης Σπαλιάρας;

Ηλιοθεραπεία απόλαυσε χθες, Τετάρτη 6/4, η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως μαρτυρά ο λογαριασμός της στο Instagram.

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Απριλίου κα η θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 20 βαθμούς Κελσίου, η 32χρονη τραγουδίστρια, ωστόσο,  –όπως και αρκετοί από εμάς– δεν κρατιέται για το καλοκαίρι.

Έτσι, λοιπόν, φόρεσε το μικροσκοπικό, γυαλιστερό μπικίνι της και πήγε σε παραλία της Αττικής, θέλοντας να αρχίσει από τώρα την ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσει.

Στις τρεις παιχνιδιάρικες selfies που μοιράστηκε με τους περισσότερους από 227.200 followers της, εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά παραμένει το ίδιο αισθησιακή και όμορφη. Λάμψη της χαρίζουν τα δύο κομψά κολιέ και τα διακριτικά σκουλαρίκια, ενώ το neon μανικιούρ της είναι μοντέρνο και «φωνάζει» καλοκαίρι. Τη θηλυκή της πλευρά αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ίσια και μυτερά στην πλάτη και το στήθος της.

Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και διάθεση για ζωή, στις πρώτες δύο φωτογραφίες κοιτά με ύφος σοβαρό τον φακό και επιδεικνύει το ντεκολτέ της, ενώ στην τρίτη κάνει duckface, κρύβοντας με το χέρι της τα μάτια της και το μέτωπό της.

«Σημερινή vitamin D και καλή δύναμη 💪🏽» σημειώνει στη λεζάντα του post της, με τα θετικά σχόλια να είναι δεκάδες και τον Γιάννη Σπαλιάρα να της στέλνει δύο κατακόκκινες καρδούλες.

Exit mobile version