Έλα Ρουμέισα Σεμπέσι: Η Τουρκάλα παρουσιάστρια που έκανε τους Τούρκους να βλέπουν ειδήσεις

Spoilers

Θραύση κάνει μια εκθαμβωτική Τουρκάλα παρουσιάστρια που έχει… εξαναγκάσει τους Τούρκους να στήνονται κάθε μέρα στις οθόνες τους για να την παρακολουθήσουν.

Άλλη διάσταση έχει προσδώσει στην τουρκική τηλεόραση Έλα Ρουμέισα Σεμπέσι. Ο συνδυασμός της εξωτερικής της εμφάνισης με την μόρφωσή της έχει κάνει την 33χρονη παρουσιάστρια περιζήτητη στην Τουρκία.

Ειδικά το ανδρικό κοινό, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν χάνει… εκπομπή της Έλα που ενημερώνει καθημερινά το κοινό για τις εξελίξεις στην χώρα και όχι μόνο.

Εκτός από τη δημοσιογραφία και την παρουσίαση η εκθαμβωτική γυναίκα «τρέχει» ταυτόχρονα και μια ακαδημαϊκή καριέρα ενώ επιπλέον έχει εργαστεί και επίσης ως ραδιοφωνική παραγωγός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Έλα Ρουμέισα Σεμπέσι ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός με την τηλεοπτική σειρά Şevkat Yerimdar, ενώ πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα παρουσιάστριας ειδήσεων στις οθόνες της αντίστοιχης TV100 στην Τουρκία

Είναι γεννημένη 31 Μαΐου 1988 στην Κωνσταντινούπολη, δηλαδή τον ερχόμενο Μάη θα κλείσει τα 34. Προτού «μαγέψει» τις οθόνες της χώρας είχε γίνει γνωστή από το 2011 μέσω του ραδιοφωνικών προγραμμάτων της Κωνσταντινούπολης.

Επίσης η Ελα η οποία άρχισε τη δημοσιογραφικής της καριέρα από το κανάλι TRT 1, είχε ξεκινήσει παράλληλα και την υποκριτική της καριέρα. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην τηλεοπτική σειρά Evidence το 2011.

Ακόμη εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά Nuri την ίδια χρονιά, συνέχισε την καριέρα του ως ηθοποιός το 2012 παίρνοντας μέρος στην ταινία Fetih 1453 και τέλος στην τηλεοπτική σειρά Şevkat Yerimdar.

Έλα Ρουμέισα Σεμπέσι: Το βιογραφικό της

• Λέκτορας Πανεπιστημίου Nişantaşı

• Μεταπτυχιακό Προχωρημένο στην Υποκριτική του Πανεπιστημίου Bahçeşehir

• Πολιτική Ακαδημία Πανεπιστημίου Bahçeşehir

• Τμήμα Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Bahçeşehir και Yeditepe

Έλα Ρουμέισα Σεμπέσι σε… δράση

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Έλα Ρουμέισα Σεμπέσι

τηλεθεαση

Τηλεθέαση: Σάρωσαν οι Απαράδεκτοι και Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Απόστολος Γκλέτσος: Δείτε την πανέμορφη σύντροφο του – video