ΕΚΤΑΚΤΟ Survivor Spoiler: Ακύρωσαν τη συμμετοχή τους 2 παίκτες. Ποιοι δεν πάνε στο ριάλιτι

Survivor Spoiler
Δείτε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Survivor που σύντομα έρχεται στις οθόνες μας.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρεμιέρα του Survivor, που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Πολλές αλλαγές θα δούμε φέτος, με την κυριότερη να είναι αυτή του παρουσιαστή, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα πάρει τη θέση του Σάκη Τανιμανίδη.

Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα το βράδυ και με μία ενδιάμεση στάση στην Τουρκία, για να επιβιβαστούν και πολλά μέλη της τουρκικής παραγωγής, θα πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Μία άλλη αλλαγή που θα γίνει φέτος θα έχει να κάνει με την τοποθεσία που θα μένουν διάσημοι και μαχητές, καθώς όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, φέτος έχει επιλεγεί η περιοχή Λα Ρομάνα και συγκεκριμένα το ψαροχώρι Bayahibe.

Όσον αφορά την ομάδα των διασήμων, η Έλενα Γαλύφα και ο Ιωάννης Μελισσανίδης ακύρωσαν τη συμμετοχή τους και στη θέση τους θα ταξιδέψουν οι Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Κοψιδάς, σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ από την εκπομπή του Mega. Αποκαλύφθηκε, επίσης, πως ο Ιάσωνας Μανδηλάς βρίσκεται σε συζητήσεις για να μπει αργότερα στο Survivor.

Τα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής ότι θα μπουν στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των διασήμων είναι: Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Μιχάλης Αρναούτης, Αγγελική Λάμπρη, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, Ηλίας Μπόγδανος, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Βέλλη και Θωμαή Απέργη.

Όσον αφορά τους Μαχητές του Survivor, έχουν ακουστεί τα εξής ονόματα: Έλενα Κρεμλίδου, Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ελίζαμπεθ Ελέτσι, αλλά και άλλοι που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό.
Πότε, όμως, θα κάνει πρεμιέρα το Survivor; Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί δύο ημερομηνίες, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και Κυριακή 3 Ιανουαρίου, ωστόσο, τίποτα δεν είναι οριστικό.

Πολλά ακούγονται για τα ονόματα που θα στελεχώσουν τις δύο ομάδες του Survivor, αλλά και για την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΙ και η Acun Medya δεν έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Written by admin

Survivor spoiler: Οι παίκτες του Survivor. Δειτε το VIDEO

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο γάμος και ο χωρισμός που θα αναστατώσουν το ΔΙΑΦΑΝΙ