«Εκραξαν» την Ραταϊκόφσκι για τις γυμνές ΦΩΤΟ που ανέβασε την ημέρα της μητέρας

Επέστρεψε στις γυμνές αναρτήσεις της η

, αυτή τη φορά με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Το μοντέλο θυμήθηκε την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του πρώην πλέον συζύγου της, Σεμπάστιαν Μπέαρ Μακλάρντ και ανάρτησε γυμνά στιγμιότυπα με την ίδια σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μέσα από το Instagram της, η Ραταϊκόφσκι ανάρτησε 2 φωτογραφίες της, λίγο πριν γεννήσει τον γιο της, όπου στέκεται ολόγυμνη στην μπανιέρα, καλύπτοντας το στήθος της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, το μοντέλο έγραψε:

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι ακριβώς πριν αλλάξει η ταυτότητα και η ζωή μου για πάντα. Το να είσαι μαμά σημαίνει να κάνει πολλή ησυχία, σκληρή δουλειά στην οποία συχνά κανείς δεν είναι μάρτυρας. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες – η αγάπη και η αφοσίωσή σας μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο».

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η Ραταϊκόφσκι δέχτηκε τα «πυρά» των ακολούθων της, για το γεγονός ότι ακόμη και σε μία τόσο ξεχωριστή μέρα για τις γυναίκες, εκείνη επιλέγει να αναρτά γυμνές φωτογραφίες.

«Για όνομα του Θεού, μπορείς να σταματήσεις;» , «Αυτό είναι πορνογραφία», «Συγγνώμη, δεν είναι πορνό αυτό;» έγραψαν μερικοί.

Τόλης Βοσκόπουλος – Ζωή Λάσκαρη: Ο «θυελλώδης» έρωτας που κράτησε τρία χρόνια και «συντάραξε» την ελληνική showbiz – Ο λόγος που δεν είχε πάει στην κηδεία της

Ο Light για την υποτιθέμενη βόμβα στην συναυλία του στη Θεσσαλονίκη: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»