Εκλογές 2023: Νέο «χαστούκι» στον Αλέξη Τσίπρα! Η Ραμόνα Βλαντή τον «δίκασε» στιλιστικά – «Είναι πολύ πίσω… Φοράει λάθος νούμερο ρούχα» (Vid)

Το πρωί της Δευτέρας (22/5) η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε στο πλατό του «Breakfast Star» και μία ημέρα μετά τις εκλογές σχολίασε τις ενδυματολογικές επιλογές των πολιτικών αρχηγών.

«Όταν πάμε στις κάλπες, πρέπει να έχουμε μία άνεση. Για μένα it’s ok να μην φοράει τη γραβάτα σε εκείνη την περίπτωση. Άμα πάει -ας πούμε το βράδυ- μετά τις εκλογές που θα γίνει όλο αυτό, πρέπει να είναι πιο formal όλο αυτό. Ή όταν θα πάει στη Βουλή» είπε η Ραμόνα Βλαντή σχολιάζοντας το ντύσιμο του Κυριάκου Μητσοτάκη τη στιγμή που πήγε για να ψηφίσει.

«Παλιά υπήρχε, ειδικά στην Αγγλία, υπήρχε ένα dress code. Ήταν πιο αυστηρό. Τώρα δεν τους υποχρεώνουν» σχολίασε γενικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή «δίκασε» στιλιστικά τον Αλέξη Τσίπρα

«Στιλιστικά ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ πίσω. Αρχικά, ο Αλέξης Τσίπρας συνήθως φοράει λάθος νούμερο ρούχα» είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Έπειτα, σχολίασε το ντύσιμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου την ώρα που ψηφίζει λέγοντας: «Συνήθως κάνει πολύ λάθος επιλογές. Εκεί το πρωί πρέπει να είναι χαλαρή. Δεν χρειάζεται να έχει κάποια ιδιαίτερη επισημότητα. Οι κυρίες που είναι στην πολιτική και θα πάνε να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μία επισημότητα αλλά όχι πολύ στιλιζαρισμένη».

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δέχθηκα κανονικό bullying, μου μιλούσαν άσχημα»

Xριστίνα Μπόμπα: Οι ολόσωμες φωτογραφίες της με μαγιό στην Αντίπαρο