Εκλογές 2019-Λάρισα: «Τσάκωσαν» δύο ξεκάθαρες απόπειρες νοθείας

Δυο περιστατικά απόπειρας νοθείας των εκλογικών αποτελεσμάτων εντοπίστηκαν έγκαιρα σε ισάριθμα εκλογικά τμήματα περιοχών της Λάρισας και οι δράστες οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Στο ένα από αυτά, μία 39χρονη γυναίκα συνελήφθη στον Τύρναβο όταν προσπάθησε να… διπλοψηφίσει!

Η γυναίκα ψήφισε την πρώτη φορά με την κανονική της ταυτότητα, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε με άλλη ταυτότητα και διαφορετικά στοιχεία! Ωστόσο, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο εκλογικός αντιπρόσωπος την θυμήθηκε μόλις εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας την συνέλαβαν.

Σε άλλο εκλογικό τμήμα του Δήμου Κιλελέρ, ο σύζυγος μιας υποψήφιας που συμμετείχε εθελοντικά στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έγινε αντιληπτός να βάζει σταυρούς δίπλα στο όνομα της… γυναίκας του ή να προσθέτει σταυρούς στα ψηφοδέλτια που είχε συμπληρωθεί ο κανονικός αριθμός, έτσι ώστε να ακυρωθούν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr, η κάλπη σφραγίστηκε και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για παραποίηση της εκλογικής διαδικασίας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ, ΝΟΘΕΙΑΣ

Συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Ραφήνας-Πικερμίου: Ο Πιτσικίδης στηρίζει Φαφούτη στον β’ γύρο