Έκλεψαν τον Λευτέρη Πανταζή στο αεροδρόμιο και «έπεσαν» μηνύσεις (VIDEO)

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. Ο λαϊκός τραγουδιστής, έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο αεροδρόμιο, αποκαλύπτοντας με λεπτομέρειες την περιπέτειά του.

Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που τον έκλεψαν στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να μηνύσει την αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδευε.

«Επειδή είναι η δεύτερη κρούση, θεώρησα σωστό να στείλω mail στην εταιρεία. Είχα ένα τσαντάκι Prada μαύρο, ένα μικρό νεσεσέρ, που έχω πράγματα μέσα, το οποίο το άδειασε μέσα στον σάκο μου και κράτησε μόνο το τσαντάκι», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Πήγα στο ξενοδοχείο, πήγα στο δωμάτιο, άνοιξα την τσάντα και έλειπε το νεσεσέρ. Έκανα εκεί την καταγγελία, γιατί δεν προλάβαινα να πάω το βράδυ στο αεροδρόμιο, γιατί τραγουδούσα. Μου απάντησαν αμέσως, μου είπαν ότι σε 10 μέρες περίπου θα έχουμε απάντηση του τι έχει συμβεί. Είναι πολύ περίεργο, γιατί μου άδειασε όλα τα πράγματα και πήρε μόνο το τσαντάκι. Θέλω πρώτα να ακούσω τι έχει να μου πει η εταιρεία και μετά θα δω τι θα κάνω», συμπλήρωσε.

# Λευτέρης Πανταζής

Πηγή

«Λιώνει» για τον Συρίγο η Ζουγανέλη: Δείτε πώς μιλάει για εκείνον σε συνεντεύξεις της! (VIDEO)

Logo

Ανέκδοτο με αποτυχημένο: Συμβαίνει συνέχεια