Έκαναν μαζί παιδί, δεν παντρεύτηκαν ποτέ: Aυτός ήταv o άγνωστος σύντροφος της Μαρινέλλας, Φρέντυ Σερπιέρης (pic)

ιετέλεσε πρόεδρος της ΕΟΙ από την ίδρυσή της (1990) έως το 2001, υπήρξε α’ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας από το 1998 έως το 2006, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, καθώς και πρόεδρος και ταμίας του ΣΕΓΑΣ.

Επίσης, ήταν πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ιππασίας του ΣΕΓΑΣ από το 1975 έως το 1984, γενικός γραμματέας της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου το 1982 και της Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων το 1991, ενώ ανέλαβε και την προεδρία του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

«Το όνομα του Φρέντυ Σερπιέρη είναι συνώνυμο της ελληνικής ιππασίας, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και όραμα για περισσότερο από μισό αιώνα, αθλητικά και διοικητικά. Υπό την εμπνευσμένη καθοδήγησή του, το ολυμπιακό άθλημα της ιππασίας γνώρισε αλματώδη ανάπτυξη στη χώρα μας και απέκτησε διεθνή ακτινοβολία. Η χαρισματική προσωπικότητα, η αυθεντική ευγένεια, το ήθος και η εντιμότητά του θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων» τόνισε σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) μετά το θάνατό του.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Η Σμαράγδα Καρύδη δοκίμασε τα πατατάκια με γεύση γεννητικwν οργάνων: «Ξινά είναι»

Βίντεο βόμβα πίσω από τις κάμερες του Survivor – Τι κάνει ο Βασάλος δίπλα στα σκουπίδια;