Εισέβαλε στον τελικό του Champions League και τώρα σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί στα 30 της (φωτο)

Ήταν η «έκπληξη» του τελικού του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ, όταν βγήκε φορώντας τα… απαραίτητα στο γήπεδο, προκειμένου να προμοτάρει την πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου του φίλου της.

Ο λόγος για την 22χρονη Αμερικανίδα Κίνσεϊ Βολάνσκι, ή Κίνσεϊ Σου, όπως εμφανίζεται στο Instagram, η οποία δήλωσε στη βρετανική ταμπλόιντ Sun, ότι στα 30 της σκοπεύει να… συνταξιοδοτηθεί.

«Σχεδιάζω να βγάζω αρκετά χρήματα ως τα 30 μου, ώστε να «πάρω σύνταξη» και η εμφάνισή του στον τελικό του Champions League, θα με βοηθήσει να πετύχω το στόχο μου. Θα κάνω κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις για να ενισχύσω το προφίλ μου», είπε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η προκλητική «εισβολή» της στο γήπεδο στη Μαδρίτη την ενεύπνευσε για το μέλλον, καθώς, όπως είπε «τέτοια δημοσιότητα δεν μπορείς να την αγοράσεις», προσθέτοντας ότι η αντίδραση του κόσμου ήταν «απίστευτη».

Μάλλον δεν έχει άδικο, καθώς για ένα πρόστιμο 25.000 ευρώ, είδε τους ακόλουθούς της στο Instagram να εκτοξεύονται στα τρία εκατομμύρια, αν και ο λογαριασμός της δέχθηκε επίθεση χάκερς. Ωστόσο, σύντομα επανήλθε προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού της.

Written by stelios

Εντοπισμός σορού στον Άλιμο – Aftodioikisi.gr

Κύπρος: Αποχώρησαν Νορβηγοί και Αμερικανοί εργαζόμενοι από το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής»