Survivor 4 spoiler 3/5: Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις καλά το παιχνίδι επιβίωσης;

survivor

Μετά από αυτά που θα διαβάσετε τότε θα καταλάβετε τι από όσα βλέπουμε είναι αυτό που φαίνεται και τι όχι.

Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το Survivor
1. Οι παίχτες δεν μπορούν να πηγαίνουν όπου θέλουν. Είναι απομονωμένοι σε πολύ περιορισμένες και συγκεκριμένες περιοχές.

2. Οι γιατροί είναι πάντα κοντά στους παίχτες. Επίσης υπάρχουν και ψυχολόγοι.

3. Πριν τα αγωνίσματα οι παίχτες κάνουν αρκετή ώρα προπόνηση στον στίβο μάχης που θα αγωνιστούν για να δουν και να μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν.

4. Το μεγάλο κόλπο είναι ότι το εμφανίζουν ότι όλα γίνονται τυχαία και εκείνη την στιγμή. Στην πραγματικότητα όλα είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν υπάρχουν καλύτεροι σκηνοθέτες από του survivor.

5. Οι παίχτες του παιχνιδιού καταγράφονται όλο το 12ωρο καθημερινά. Υπάρχουν παντού άνθρωποι της παραγωγής και τσεκάρουν τους διαγωνιζόμενους, ακόμα και όταν κοιμούνται.

6. Οι διαγωνιζόμενοι όντως προσπαθούν να βρουν φαγητό και αρκετές κλέβουν από τις προμήθειες των εργαζομένων της παραγωγής. Επίσης του έχει γίνει ειδικό μάθημα τι ψάρια μπορούν να ψαρεύουν και επιτρέπονται να τρώνε.

7. Έχουν χημική τουαλέτα και κουτί πρώτων βοηθειών και επιτρέπεται ο κάθε παίχτης να έχει μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο. Κάτι που στην Αμερική το αποκαλούν «luxury item».

8. Δεν κάνουν μπάνιο για καιρό και τους επιτρέπεται από την παραγωγή σε κάποιες περιπτώσεις μόνο μετά από κάποια νίκη της ομάδας τους σε έπαθλο.

9. Το συμβούλιο του νησιού είναι η πιο ζωντανή διαδικασία με τους παίχτες να μιλούν για όλα πολλες φορές να φωνάζουν και να τσακώνονται άσχημα. Αυτό που εμείς βλέπουμε για λίγα λεπτά είναι ένα μικρό κομμάτι, αφού όλο το συμβούλιο κρατάει περίπου 1,5 ώρα.

10. Μπορεί οι παίχτες να έχουν φέρει στο νησί δικά τους ρούχα, αλλά μόνο η παραγωγή αποφασίζει τι θα φορέσουν.

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Υπερήφανοι γονείς! Η κόρη τους μεγάλωσε και είναι πανέμορφη

Χamos

Κραγιόν: Αυτό είναι το τέλειο tip αν το υγρό κραγιόν σου δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος στα χείλη σου