Ειρήνη Ψυχράμη: «Το bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι η μισή μου ζωή»

Ειρήνη Ψυχράμη news

H Ειρήνη Ψυχράμη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο talent show Pop Star το 2003 όπου κέρδισε μία θέση στο γυναικείο συγκρότημα Hi-5.

 

Έκτοτε συμμετείχε στα σόου του Τόνι Σφήνου, ενώ 2 χρόνια πριν την παρακολουθήσαμε και στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις».

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η αδερφή της Αντιγόνης Ψυχράμη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια υπέστη bullying για την εξωτερική της εμφάνιση, ακόμα και την περίοδο πού ήταν στις Ηi-5.

«Το bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση δεν ήταν ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό είναι η μισή μου ζωή. Από το σχολείο δηλαδή. Με το που μπήκα στο συγκρότημα, στις Hi-5 υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις.

Ότι πρέπει να κάνω κάτι, να χάσω κιλά, να κάνω λιπαναρόφηση. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου για την μουσική».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως: «Mέσα σε έξι μήνες απ’ όταν γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου έγινα μανούλα! Η πρόταση γάμου ήρθε όταν τραγουδούσα τα Χριστούγεννα και εκείνος ήταν σε ένα σκαμπό. Με πήρε αγκαλιά, νομίζω πως ήταν η αλλαγή του χρόνου, μετρούσαμε αντίστροφα και μου έβγαλε το δαχτυλίδι».

news

Στην Κύπρο σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος

sasmos

Σασμός spoiler: Η Βέρα Μακρομαρίδου λέει για τη σκηνή που ξυλοκοπήθηκε ως «Άσπα”