Ειρήνη Καζαριάν – GNTM: Η εμφάνιση με μαγιό που κόβει την ανάσα

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι μία από τις κοπέλες που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model. Η μελαχρινή καλλονή έχει όλα τα φόντα για να γίνει τοπ μόντελ.
Αυτός ήταν και ο λόγος, που έφτασε στις τρεις φιναλίστ και εν τέλει πήρε και τον τίτλο. Η κριτική επιτροπή περιμένει πολλά από εκείνη και με το δίκιο τους μάλιστα.

Η όμορφη Ειρήνη μπαίνοντας στο GNTM δήλωσε ότι στον ελεύθερo της χρόνο ασχολείται με την μουσική, ενώ βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη.

Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού η Καζαριάν φάνταζε ως αουτσάιντερ, με την Εβελίνα Σκίτσκο να είναι το απόλυτο φαβορί.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το επεισόδιο, ωστόσο, τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Τα κορίτσια υποβλήθηκαν σε τέσσερις δοκιμασίες, γύρισαν ένα διαφημιστικό κλιπ και έκαναν τρεις φωτογραφίσεις.

Και στις 4 δοκιμασίες, η Ειρήνη Καζαριάν έδειξε την υπεροχή της έναντι των αντιπάλων της που δεν μπόρεσαν να τιθασεύσουν το συναίσθημά τους και δεν μπόρεσαν να μπουν στους ρόλους που απαιτούσαν τα σετ.

Εντυπωσιάζει με το μαγιό της η Ειρήνη Καζαριάν
Εν αντίθεση με την Ειρήνη Καζαριάν η οποία απλά έσκισε σε όλες τις δοκιμασίες και για αυτό τα 10άρια από τους κριτές έπεσαν βροχή αναδεικνύοντάς την μεγάλη νικήτρια του GNTM.

Πηγή: tvfreaks.gr

Λάουρα Νάργες: Η εμφάνιση με το σορτσάκι που έχει «γράψει ιστορία» στο Instagram – φωτογραφία

Μέσα στη χλιδή με πισίνα, κρύσταλλα, γυμναστήριο: Η εξωπραγματική 3όροφη βίλα του Κοκλώνη έχει μέχρι και μυστικό δωμάτιο (ΦΩΤΟ&BINTEO)