Είναι τελεσίδικο: «Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της»

Latest

Η Κέιτ Μίντλετον δίνει τη μάχη της ζωής της εναντίον του καρκίνου, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμεί να επικεντρωθεί στις χημειοθεραπείες και στην ανάρρωσή της.

Ακόμη και πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, θα καθυστερήσει αρκετά να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, καθώς οι γιατροί θεωρούν ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει πλήρως η υγεία της.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Ιωαννίδη: «Μπορεί να μείνει εκτός δράσης έως δύο μήνες»

Επομένως, δε θα παρευρεθεί στην φετινή γιορτή και παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου στις 15 Ιουνίου.

«Η Κέιτ Μίντλετον δε θα επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της»

Δημοσίευμα της Page Six μάλιστα αναφέρει πως η Κέιτ Μίντλετον θα έχει διαφορετική θέση στη βασιλική οικογένεια και τα βασιλικά της καθήκοντα, ακόμα κι αν ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

«Η Kate δε θα επιστρέψει πιθανότατα ποτέ στη θέση που είχε στο προσκήνιο όπως πριν τη διάγνωσή της. Η ίδια έχει επανεκτιμήσει τι θα μπορεί να αναλάβει από εδώ και μπρος», αναφέρει το Us Weekly.

Παράλληλα, ο ειδικός επί της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Richard Fitzwilliams, υποστήριξε πως ακόμα κι αν είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντά της, θα πρέπει να πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς της και φυσικά η επιστροφή της να είναι μετρημένη και ισορροπημένη, χωρίς υπερβολές.

Κατά γενική ομολογία η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να βρίσκεται στον δρόμο της ανάκαμψης. Τις τελευταίες εβδομάδες την έχουν δει να κάνει δουλειές με μέλη της οικογένειάς της και μόνη της.

«Η Κέιτ νιώθει αρκετά δυνατή για να ασχοληθεί πολύ με τα παιδιά. Ήταν ενεργός γονέας», δήλωσε αποκλειστικά ένας γνωστός της οικογένειας στο τελευταίο τεύχος του Us Weekly.

Μια δεύτερη πηγή πρόσθεσε: «Η ανάκαμψη της Κέιτ πηγαίνει καλά. Δεν είναι σε θέση να δει πολλούς ανθρώπους επειδή είναι επιρρεπής στο να αρρωστήσει και οι γιατροί δε θέλουν να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά είναι όρθια».

Αποφάσισε να αφήσει τη φωτογράφηση του γάμου και να πάει στην κάλπη (βίντεο)

Ανείπωτη τραγωδία: Κάποιος πάνω στον πανικό πατάει σκυλάκι (ΒΙΝΤΕΟ)