Χριστίνα Μουστάκα: Είναι πλέον μαμά η μεγάλη αλλαγή της

Υπάρξε μία από τις πιο αγαπημένες γυναικείες παρουσίες στην ιστορία της τηλεόρασης, μία πανέμορφη γυναίκα που έδινε φως στην αντροπαρέα του «Ράδιο Αρβύλα», ειδικά τα πρώτα χρόνια της εκπομπής, όταν και προβαλλόταν απογευματινές ώρες.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Χριστίνα Μουστάκα ήταν από τις παρουσίες που περίμενε με ανυπομονησία το ανδρικό κοινό, με την ίδια να απολαμβάνει την αναγνωρισημότητά της και να συμμετέχει σε φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις σε ανδρικά περιοδικά της εποχής.

Τα χρόνια όμως πέρασαν και η Χριστίνα Μουστάκα μεγαλώνοντας πήρε αποφάσεις που άλλαξαν για πάντα τη ζωή της, αλλάζοντας παράλληλα και τις προτεραιότητές της. Πλέον η Χριστίνα είναι μία τρισευτυχισμένη μαμά και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία της ούτε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Χριστίνα ανάρτησε μία φωτογραφία με το καρότσι του μωρού της κατά τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ έγραψε στη λεζάντα  τον τίτλο του επιτυχημένου τραγουδιού του Ρόμπι Γουίλιαμς «Me and my monkey».

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Ντροπή σου» Ο Στέφανος φτύνει τον πατέρα του

Η Γη Της Ελιάς spoiler: «Ντροπή σου» Ο Στέφανος φτύνει τον πατέρα του

Spoilers

GNTM 4 spoiler: To ατύχημα της Όλγας . Φάνηκαν όλα καλή μου!