Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα άλλαξε όλα στην εμφάνιση και στη ζωή της

Μία αποκάλυψη για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

Με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Χάρη Βαρθακούρη για δημοσίευμα που αφορούσε τη σύζυγό του, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Αρχικά, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα ανέφερε πως καλά έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης και υποστήριξε την σύζυγό του με αυτό τον τρόπο αναφέροντας μάλιστα και ένα δημοσίευμα στο οποίο εμπλεκόταν και το δικό της όνομα με τίτλο, «Έπαθε Ελεονώρα Μελέτη: Έγκυος στα 37 της».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε και μια αποκάλυψη για την εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη λέγοντας: «Αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν είναι αυτή που ξέρατε. Αν τη δείτε, δε θα πιστεύετε στις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της και τη ζωή της».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης ξέσπασε μέσω των social media για δημοσιεύματα που αφορούσαν την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο τραγουδιστής βγήκε εκτός εαυτού με αφορμή ένα δημοσίευμα που αφορούσε την σύζυγό του, Αντελίνα, την οποία μάλιστα παρουσίαζε ως έγκυο λίγο πριν κλείσει τα 40.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει, μη μπορώντας μάλιστα να κρύψει την ενόχλησή του: «Ρε αρχιπανίβλακες, θαύμα να μείνει έγκυος μια υγιέστατη τριαντάρα που έχει ήδη δύο παιδιά;».

Να σας θυμίσουμε πως μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΙ η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθεί στην οικογένειά της, κάνοντας ωστόσο συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Έλενα Λυσάνδρου: Αυτή είναι η 18χρονη Κύπρια που δίχασε το GNTM

Άννα Μαρία Βέλλη: Ατύχημα για την … Έπεσε καυτός καφές πάνω στο στήθoς της – φώτο