Είμαι θύμα καλοστημένης επιχείρησης. Η απολογία του Γαλλοαλγερινού κατηγορούμενου για κλοπή στο νησί των ανέμων

“eimai-thyma-kalostimenis-epicheirisis”.-i-apologia-tou-galloalgerinou-katigoroumenou-gia-klopi-sti-mykono

Ο  Οσμάν, ο Γαλλοαλγερινός κάτοικος Παρισίου, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή ως μέλος της ομάδας των «χρυσοδάκτυλων» και επιτέθηκε σε βορειοελλαδίτη επιχειρηματία στη Μύκονο και αφού τον γρονθοκόπησε του βούτηξε το ρολόι Patek Philippe αξίας 103.000 ευρώ, έδωσε τη δική του εκδοχή των πραγμάτων στην απολογία του στον ανακριτή.

«Είμαι παθολογικά υπέρβαρος, έχω 35 ράμματα στον δεξιό αστράγαλο και κομμένο τένοντα στο αριστερό χέρι. Είμαι ασθματικός και επομένως δεν πληρώ κανένα στοιχείο που θα να παραπέμπει σε αθλητικούς μικρόσωμους δράστες που δρουν αστραπιαία και εξαφανίζονται» δήλωσε ο Γαλλοαλγερινός δημοτικός υπάλληλος από το Σεν Ντενί στην απολογία του.

«Είμαι θύμα μίας καλοστημένης επιχείρησης της οποίας δεν είχα καμία γνώση και καμία συμμετοχή και με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας. Κάποιοι με προσκάλεσαν στη Μύκονο για διακοπές και αντί για αυτό, κατέληξε στο να χρησιμοποιηθώ έτσι ώστε οι αρχές να πέσουν πάνω μου και οι δράστες να διαφύγουν», ανέφερε.

περισσότερα στο www.dikastikoreportaz.grΔιαβάστε επίσης Την προεδρία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Συνηγόρων αναλαμβάνει ο Έλληνας Συνήγορος του ΠολίτηΘεσσαλονίκη: Ισόβια στον 39χρονο που σκότωσε, τεμάχισε και έκαψε μια 40χρονη

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Διαβάστε επίσης »

Σε διαδικτυακή συζήτηση της Global Counsel συμμετείχε ο Ν. Δένδιας

Σε διαδικτυακή συζήτηση της Global Counsel συμμετείχε ο Ν. Δένδιας

stirizo-me-thermi-ton-filippidi-kai-ton-kimouli-giati…-leei-i-vana-mparmpa

Βάνα Μπάρμπα: Στηρίζω με θέρμη τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη γιατί…